.


ingen bloggning.

sitter hos älskling nu, och noah&oliver kom precis. Vaknade vid två tiden ungefär, fast vi vaknade vid åtta först och gick upp för en tråkig sak hänt....:( men sen la vi oss och kollade film & vi båda somnade om och vaknade då. Har inte bloggat på ett tag, har nt haft internet och sen har jag nt haft tid heller. Under dessa dagar har jag b.la hunnit fira jul och fått fina julklappar, ätit med koen&hans föräldrar, träffat släktingar som jag nt träffat på flera år, vart i stan me syster och hittat lite och varit några dagar hos älskling & kollat på julcupen. Nu är det ba nyår kvar och har inte bestämt mig än vad jag ska göra...men får se. Nu ska jag va lite sociaaaaal och gå bort från datorn.
pusssssssss

vila i frid ♥

nu, imorgon & föralltid.

en månad ♥
jag älskar dig, khoen eijkelenboom.
 

18:04 - måndag.

suttit vid dotaaaan nu ända sen jag kom hem från skolan. Lyssnat på en massa braiga låtar, fixat en ny halvful header och kollat på en massa kläder på internet. Snart jul ju och jag får förmodligen pengar i julklapp så då blir de att shoppa galeeeet för pengarna. massa kläder/skor! & kanske pierca tungan? :) fårse. Nu ska jag nog hoppa in i duschen en snabbis för fryser fan häcken av mej , sen ska jag lägga mej och chilla lite framför tv;n. somnar nog.
pussssssss

me like boys who...........

384519_311848305516717_224388840929331_1090159_2116577561_n_large
406797_311848655516682_224388840929331_1090172_496585053_n_large
399650_311846685516879_224388840929331_1090119_1398644148_n_large
394710_311846525516895_224388840929331_1090108_1544864112_n_large
Tumblr_lvn8ck3sn01r5rgkso1_500_large
6bpg_large

this is the way i live

shuuuuuz! hemma från skolan nu :) inte en sån jobbig dag förutom att jag varit så jeffla suuur o; och var helst nt på mitt humör på spanskan asså, haha......bara två dagar kvar i skolan och fyfan va glad jag är! så grymt skoltrött att det inte finns ord och det känns ba som om allt jag gör i skolan inte ens tjänar något till? jag suger, thats it. Hade en rolig sista timme med mois på kören ialf, mke skratt. haha (: bra att fina vänner finns runt om en ialf, annars hade jag verkligen inte klarat skolan alls. Aya, tog sällskap me mois hem & vi sprang in en liten sväng på bibblan oxå. Nu sitter jag här hungrig som ett as trots att jag ätit två ggr i skolan redan....(A) så ska ta lite maaauuud och sen sitta här och chilla i min ensamhet. 
pussssssssssss

cuz once a good girl goes bad, she's gone forever

färdigfixad & klar för skolan, bläeeeeeh. Svintrött & känner mej verkligen cpeful idag. Slängde på mej jeans & sen fick de bli en tjockis t de. Funderar starkt på att dra på mössa me idag, orkar nt fixa håret, hmm.......hoppas ba nt de är äckligt kallt ute nu me för det orkar jag inte mä. SKA SLUTA KLAGA OCH TA EN MACKA OCH SEN DRA NER.
pussssssss

you will always be my hero, even though you've lost your mind.
want Ik hou van jou met heel mijn hart. ♥

weeezy får stå för bilden , ♥

godnatt

we found love in a hopeless place

inte bloggat normalt på ett tag nu kom jag på. Men har varit lite struligt nu de senaste dagarna & har inte mått sådär bäst i världen dirre, men nu mår jag bättre och då orkar jag sitta vid datorn och slänga in ett inlägg nångång ibland. Sitter just nu och äter middag för andra gången idag & inte har jag duschat än heller. Fastnade framför datorn istället. Men nu har jag snart ätit upp och då ska jag ta tummen ur röven och hoppa in i duschen. Skriver kanske senare.
pussss&kram.

love is not a fight, but it's something worth fighting for


love is not a fight, but it's something worth fighting for...

gimme gimme some love every night and every day


vaaaaaaarför måste snö finnas för ? :( det gör mej så himla deprimerad... har ialf nyss kommit hem från kosta. Tog bussen 20.25, men den var lite försenad som vanligt & bussen släppte av mej vid kyrkan istf stationen, fu. Har ialf varit en bra helg. I fredags vart de fiessta, & då bjöds de på lite snefylla och annat smått&gott. Lördags vare typ ba myskväll hemma hos koen me oliver&noah. Hangover & grymt trött, men man får skylla sej själv. Vi stack även ut en liten sväng för lite luft & det skadade inte. Idag vaknade koen&jag vid 3 ungefär, ville nt gå upp men var tvungen. Samma sak idag, ba varit hemma ohså.. skönt en söndag! Nu blir de att fräsha t sej lite i duschen och sen sätta mej framför tv;n hela kvällen. 
pussssssssssss

fezt.;*

om 5 minuter drar jag och väntar på bussen mot FIIIESTAAA me grabzen. Kommer förmodligen bli niiiice, vet att de blir chill ialf. Sover väl där & sen får jag se hur jag gör imon. 
pussssss

min taggnings musik, haha fettskön!!


lucia.

lockat håret och är redo för sista lucia saken. klarar jag det? får väl hoppas de....ingenting att skriva helt enkelt. Vill ba dra och få detta överstökat. hoppas ni haft en fin lucia!

NATTTI!

nu går jag snart vilken minut som helst och lägger mej och sooover en otroligt skön skönhetssömn like i neeed! TAGGA LUCIA IMON. nu äre dax för mej att drömma mej bort (:
p0ssss och godnatt.

och det är så jävla sant!


You're one of the people I never asked from God,
but still he gave you to me.
I asked him why,
he said, because he can fill your life like no one else can.

detta klarar vi älskling! :D

redan gjort i guessss (A)

im boring.

usch fy och bläääää så trött man får vara då. Vaknade precis, sovit nån timme elle två.... nt bra kmr ha fett me problem att sova ikväll me & jag som ska upp 05.30 :( övade lite lucia låtar innnan och nu sitter väl de flesta, resten har jag på min ljussak. fyfaaaaaaaaaen är tråkig. inget och skriva.
pussssssssss

du är allt.

heeeeeeeeeeeeeeeej sitter här och nyser förfullt, skitförskyld nu helt plötsligt :( trött me... sicken skräll! Kom precis hit t pappa. Tagit alla mina kläder & saker så nu är dom här. skönt att ha de gjort! Ska snart skriva ner lite fusktext t lucian imon, för känner mej nt riktigt hundra på alla låtar om man säger så....;) hade luciaövning idag från 12.30 t 15.10 så var verkligen cpetrött när ja kom hem & ont i ryggen efter att ha stått upp så fkn länge. Nuså, innan jag skriver fusktexterna ska magen få lite mat. 
pusssssssssss

älskling, jag älskar dej, no matter what.

ma angeeel

hemma från kosta nu tyvärr. Skulle gärna stannat där föralltid, men går tyvärr nt. Helgen har varit fet som alltid. Har väl varit jag, khoen&oliver som vanligt. Nu sitter jag och lyssnar på lite musik och ska snart äta. pussssss!


min mamma är bäst!

mamma, jag älskar dej! ♥

10 december

hemma nu en stund i lilla lessebo medans älskling är ute i kylan. Vi åkte hit vid fyra tiden kanske, elle lite innan det. Vi satt på pizzan me folk & sen stack vi ut, men var förjävla kallt så stack hem och kmr stanna här tills vi ska åka t kosta igen. Igår va en skön kväll som alltid hemma hos min bebiiis , och de kommer de förmodligen bli idag igen. Kommer hem imon nångång men vet nt när så vet nt när elle om ja kommer skriva, vi får se. Ha en trevlig lördagkväll för de ska jag ha.
pusssssss

friday im in love

dålig bloggning...eller ? ja, men ja sa ju det att jag nt skulle ha internet men nu har jag det men jag har nt orkat. Var så sur igår efter att ja suttit i tre timmar med NO;n att jag ba ville gå och lägga mej och dö och det gjorde jag....eller nt riktigt, men nästan :) Ska snart bege mej t skolan för sista dagen på denna veckan. Känns otroligt skönt och skönare känsla får man när man vet att det snart är jul&julllov och att man ska åka t älskling idag. myyyys! livet är för bra ibland. Sitter här och försöker pigga upp mej med lite musik, funkar det ? njaaa, not really. Packa väskan och dra t skolan nästa då.
pussssss

grattis sötnos!

efter 3 timmar är jag äntligen klar! ååååh fyfan va de känns skönt. Nu blir de ba att öva på lite engelska, sen hoppa in i en vaaarm dusch vilket jag verkligen förtjänar. Imon äre fredag & det är så jävla skönt att jag typ dör. pussss!

måste ba säga grattis till min underbara & fina vän, men även kusin som fyller 15 idag.
grattis Saga :) ♥
jag älskar dej!

no is the shiiiiet

nu blir de hemprov i NO, önska mej lycka till!

du är allt jag nånsin önskat <3

sitter här och käkar kakor som min fina mormor bakat idag :) Blev hela dagen me älskling. Följde ju med och hämtade hans nya hundvalpar, asså helt underbara! man typ dör så jävla söta är dom. Sådär pyttesmå och tjocka me en massa rynkor överallt...hihi. älskar dom! Åkte me hem t han sen och senare kom även olivern. Vi gjorde typ vad vi brukar göra + körde bil. Ytterst läskigt, trodde de skulle bli sista dagen i mitt liv men jag överlevde :) Tog bussen 20.15 och när jag kom hem duschade jag och har läst igenom min so som jag ska redovisa imon. Nu blir de att göra lite no & sen lägga sej framför tv;n tills man somnar.
pusssssss

hundvalpar på g!

följa me älskling & hämta hans hundvalpar. HIHI. puss ♥

TUMMEN UPP!

aah juste, hade ett nationellt prov i biologi(?) idag och det gick faktiskt great! :O 
vi labbade typ en och en, men gick bra endå.. ihihihohihohiioihihihio.

min önskelista iår!

ganska simpel, fyller ju år om 3 månader så önskar mig mer då :)

money, money, money!
presentkort kanske...?
kläder, smycken, accesoarer..you name it!

die with no regrets.


fuck snö.

stack hem lite tidigare från skolan nu idag, elle är ba hemma en liten sväng för ska gå på sista lektionen sen som är engelska :) har iallafall egentligen HKK nu. Jag verkligen hatar de och är så jävla trött så pallade nt & sen slöjd & det är ju inte direkt bättre. Skrev ju inget igår så kan väl berätta lite kort om min jättehändelserika dag. haha. Jo, snön kom ju & snacka om att jag blev depressed...vi har ju klarat oss så bra utan snö, så varför nu ? WHYY ? :( ba kallt, blött och helt onödigt.... visst kul me snöbollskrig när man är MED PÅ DET! men nt annars.... jaja slut snackat om det. Gick iallafall hem efter skolan, duschade & senare på kvällen kom älskliiiiing en stund. saknat han när han vatt i holland. Vi myste, snackade och lite sånt som vi brukar göra. Han åkte hem runt åtta och efter det gjorde jag typ ingenting. Som nu. Nu gör jag ingenting....Ska tillbaka t skolan om kanske två timmar & efter skolan blir det nog att träffa kkhooen en stund. Var väl allt för nu :) ha de gött!
pussssssss

fuck off.


måndag - 07:39

morsningkorsning! ♥
har precis slängt i mej lite frulle som bestod av en macka, clementin & ett glas mjölk! frukost är inte sådär min bästa måltid på dagen, men jag försöker :) Jag är klar nu, väntar bara på att moa ska smsa att jag ska gå. Har packat mina väskor och sånt som pappa ska köra t min mamma sen med. skönt! aaah och btw denna veckan kmr jag typ nt blogga alls ? har inget internet hos mamma om jag nt minns fel så mmmh, tyvärrr ): ni får klara er en vecka!
nu ska jag tagga SO & klänga på mej ytterkläderna.
pusssssssssssss

söndag - 23:33

nu drar ja mej t sängen, så tiden går snabbare tills imon då jag får träffa min fina bebiiiiiiis ♥
klockan ställd 06.20, skriver nog på morgonen om jag hinner.
godnattt !

en random amanda ? ohja.


gókväll söta läsare! :) wzuuuup en sån här trevlig söndagskväll ? här händer nt så mke. Just chillin' with some musiiiic + huvudvärk då...mindre bra! Söndagar är verkligen dryga......man har tanken i skallen hela tin att imon äre skola igen.. stiga upp tidigt & hårt arbete/plugg en hel vecka agaiiin. skolan borde bara vara två gånger i veckan, sen resten helg. Eller vad tycker ni ? om ja fick bestämma hade de vatt så ialf. Asssså fan va ja e randoom snackar massa bulle hela tin. Nu ska ja ta en macka me ost&gurka. 
Tjingeliiiiing! ♥

so;n - check!

nu är jag precis klar med so;n, känns hur skönt som helst! trodde jag aldrig skulle bli klar. Kanske nt bäst skrivet men har ialf skrivit det och gjort mitt bästa, kan tyvärr nt göra mer än så :) Nu ska jag snart ut en stund och senare blire dusch, tv och lite sånt. 
kraaaaaaaam!

Cher Lloyd <3

abooo älskar denna bruden asså!! så jävla grym och skitsnyggggg!!!

du har fått mej att veta att kärlek verkligen existerar & inte är någon bluff.
du är solen bakom molnen, ljuset i mitt liv. 
jag älskar & saknar dig, Khoen Eijkelenboom. ♥


vänner är bra, men tillsammans är underbart.

ingen bloggning idaaag yaa0! men datan var fuckad på morgonen och sen stack ja t mams en stund för att hämta lite skolböcker oså. Efter de stack ja oh syster t våra danska ladiees en liten stund. Vi åkte b.la t affären och köpte cigggggggggis ååhja äntligen!!!!! efter de stack ja hem, käkade lite & nu sitter jag här. Syster försökte få mä mej t växjö, men fan ska ja där oh göra ? nadaaa, så tackade nej t de erbjudandet. Nu blir de att finslipa SO;n lite och sen tv kanske? 
pussssssssss

true.


hold my hand, just in case and we won't fade into darkness


jag är bäst

ohjaaaaa jag var riktigt pist offf där ett tag, men ja fixade de tillslut. Behövde ba skriva om ett land. Trodde ja skulle dö där för en sekund och jag hade verkligen vägrat skriva om allt en gång t, hade seriöst hellre fått IG i SO än att skriva om de. Nu blir de käk & sen film i guess.
pusssssssss

JÄVLA CP KUK HELVETE

hade skrivit om alla mina jävla fyra länder och sen stängdes kukdatan av. och tror ni jag hade sparat ? nej självklart inte! jag går och hänger mej, hejdå !!!

sammhällsorigenterandeämnen

home sweet home... nämen skönt att va hemma! :) men nt lika skönt när man vet att man måste jobba so hela kvällen + imon.... jag vill dö just nu. ): trött som faaen är ja me. Somnat kanske fyra ggr i soffan idag i v-sång. Inte så normalt för att vara jag. Börjar kanske bli sjuk elle nått. Ledsen, men har faktiskt inte tid att skriva mera nu, för måste skriva klart mina länder. Ha't götttt! 
L O V E

nämen hallå snygging!

Tumblr_lvauhozqi71r67ipro1_500_largeTumblr_lgwq9fdr9q1qblwjdo1_500_largeTumblr_lruubjqkur1qhe42no1_500_large

kysss oh smek

fiiiilm dax, sen sova!
sov gott.
L O V E

scareeed.

social någon ? i've boring... & är rädd.
kram

kush and wizdom


söt liten prinsessa :)

är hon inte för söt? :)
nu har jag gjort lite tråkig so, asså verkligen fan va ja hatar de ;oo Helt sjukt! Måste va klar tills på måndag, för sen blir de att göra powerpoint och på onsdag redovisa. TYVÄRR! nu hoppar jag in i duschen och sen forsätter jag nog med so;n om jag nt somnar. pussspusss!
lam bloggning idag, men wtf

habibi <3

sitter här me min lilla prinsessa i v-sång och chillar galet! :D Lyssnar på fet musik och sånt, haha. Åkte hit klockan halv elva idag så jag stack hem vid lite över tio. Har nt gjort så mke här, snackat me älskling i tele, sagt hejdå och sånt. kommer sakna han hårt!!!! nu blir de käk och sen göra klart SO;n.
pussssssss

körde förbi mej...

sov hos älskling inatt så blev ingen bloggning igår. Skulle tatt bussen hem t lessebo 06.05, så steg upp 05.40, men när jag väl står på busshållsplatsen så åker bussen förbi mej.....inte snällt! Så tog nästa buss som gick 06.45. Jag är färdigfixad ohså, elle har nt fixat mej så mke. Har mjukis idag igen&toffs. Ska ändå ba stanna i skolan t elva elle nått för ska åka t v-sång sen oh va barnvakt. Uppdaterar säkert där sen! :) 
L O V E

time 4 schoool

skolaaaaaaaaaaan nu, pusss

första december!

tog en liten sovmorgon idag. Steg upp klockan åtta och sticker t skolan vid kvart i tio tiden. Det skulle va nånting på skolan me microsoft i 1,5 tim och då tänkte jag att jag likagärna kan ta sovmorgon den stunden. Nu är jag ialf färdig fixad. Blir myskläder idag för är för jävla trött. Sitter här och dricker lite juice & lyssnar på musik, skön morgon fifäääen! Nu ska ja ut oh røka , pussspusss :)

RSS 2.0