mihi, aaw


måndag - 23:07

sitter och pratar me älskliing i tele oh de är myyys! ♥ kollat lite på tv nu de senaste timmarna. Greyś anatomy b.la oh avsnittet var awesome toniiiight. Synd ba att det är slut nu, börjar nt förens i vår igen, buhu. But that's life. Asså har ingenting att säga egentligen....förutom att min pojkvän är underbarast.
pussssss&godnatt.

no matter day or night, im always gonna shine

bra bloggning...eller ? Nämen har ett liv oxå, orkar nt sitta och nörda vid datorn hela dagarna. Har ialf nt gjort så mke sen sist jag skrev. Sovit en liten stund, vart ute en sväng ohja de var typ de mesta. Händelserik dag! Ska snart äta lite middag som jag nt hunnit får ner än och sen blir de att tvätta bort sminket och lägga mej framför tvn. Sjukt trött även ifall jag sovit en stund. Hoppas på att somna tidigt ikväll :) Skriver nog seeeeenare.
L O V E.

arghh

sitter här och fetar mig med en kexchoklad som väntade på mej när jag slutat skolan. :) dock har jag väldigt ont i halsen just nu som jag ALLTID får av choklad, ingen alls aning om varför :o Gick in på den sista lektionen som var NO och var där kanske 5 min sen stack ja för att jag var för arg, så ah gick hem. Min bebis kmr inte idag för att han är sjuk och det suger verkligen hästkuk............så nu ska jag lägga mej i min säng och deppa sönder.
cutcut byebye

L O V E




it called L O V E

äckligt snyggaaaaa!



zuuumba

datasaleeeeeeeeeen , och vad tror ni jag har ? SO självklart. Men som vanligt gör jag allt hemma och de har ja sagt tuuuusen ggr nu jag vet men jajja. Dansat zumba idag, fifaäääen va kul :O :O hahaha , shaka ass som satan oohja önskar vi hade de varje gympa lektion. helt awesome!!!!!! Efter skolan blir de att träffa min fina älskling :) längtar, saknar han! Nu är jag så törstig så att ja törstas ihjäl, måste köpa dricka.
pussssssss

jag skulle välja att dö för dej

khoen eijkelenboom, du är världsbäst!
har aldrig mått så bra som dom tiderna det varit du&jag.

s e g.

shuuuuz ! nt pallat sitta vid datorn så mke ikväll iallafall. Har varit ute en sväng, duschat, gjort lite matte och snart blir de att föna&platta håret och äta lite kvällis. Så jävla trött är ja me, tror jag går och lägger mej efter jag gjort de ja ska så kmr nog nt skriva mera förens imon. Men ni får sova så sött :)!
godnatt L O V E.

OH MY GOD VA TRÖG


fin, finare, finast ♥

rättså gammal bild på mej&älskling. hihi, men gillar den endå :)
jag älskar dig ditt cpe <3!
ingen mer bloggning igår för när ja kom hem dampade skärmen så kunde nt sitta på hela kvällen, men idag hade min mami varit så gullig & fixat den. Försov mig en hel timme idag, vaknade 07.20...fick lite smått panik, men jag fixade klart mig på en kvart så de va ju chill. Gick och la mej vid halv åtta igårkväll typ, sen vaknade jag vid elva och då hade älskling ringt mej, så jag bad han ringa igen och så snackade vi några timmar. mys! ♥ sen gick jag oh la mej igen. Idag har de vart fettdrygt i skolan. Började med so och vi var nt i datasalen -.- efter det no&matte, sen hkk och då gjorde vi äckliga pepparkakor & nått gött gudis som vi failade lite på men annars vare gött! Hade även en timmas slöjd, och lite engelska. Stack dirr hem t papiiiii , käkat lite nyss och så. Nu ska ja dra ut en sväng så skriver mera later!
pusssss.

lusselelle

skolan, CHECK! gött att va hemma från skolan nu och ha en dag närmare helg. Helt ok dag i guess. SO i datasalen, spanska gjorde mitt prov då och de gick typ skit, HAHA. glömde bort allt :) efter spanskan hade vi ialf hundra års håltimma så jag stack t affären me syster, sen gick ja och träffade älskling en stund och två andra störda grabbar. Efter det vare dax för svenska och då lyssnade vi på nån cpe text som man nt fatta nått av :s och hon menade att vi skl svara på några frågor t den texten, de va ju.....lätt! Maaaaaaaaaaat och på den tiden var ja lite smått arg om man säger så, på en äcklig&jävligt ful zigenare :) :) :)!!!!! efter maten skulle vi gå ut och gå en runda på mentorstiden men stannade ist i skolan me saga. En lektion kvar & då vare kören, vi övade i kyrkan inför lucia och de va rätt göttt. Nu sitter jag här och äter lussekatt och ska snart dra t pappa me alla mina saker.
pusssssss

maaja goes wild

sitter i datasalen nu jämte majzan & har värsta serious talket, HAHA! :D Har so nu som verkligen suger.....men somsagt, gör allt hemma för då blir de bäst! Vetej vad som händer efter skolan, antar att ja ska packa och dra t min pappa som kommit hem nu. JAG DÖÖÖÖÖÖR ÄR SÅ VAAAAAAARM! :( & trött....vill sova. godnatt. pusssss!

baby you're a firework

im reeeady for schooool. Överlevde berit inatt trots att jag var ensam :) haha. Nämen nu ska jag packa väskan och dra ut i kylan t den hemska skolan,
pusssssssss !

grattis världensfinaste majzan <3!

grattis majzan på 15-årsdagen
byxmyndig och allt.. ;)
nämen jag ääälskar dej & hoppas du får
en fettnice dag!
du är mycketmycket bra, pusss.

21:32 - söndag

sitter här nyduschad och äter lussebulle&dricker mjölk, namnamnam! Kommer kännas tomt att sova ensam utan älsklingen inatt :( har ju sovit hos han sen onsdags, och nu helt plötsligt är jag hemma och ska sova själv i min egna säng inatt.. buhu. Saknar han redan. Och jag älskar han såååååå hårt! min lilla bebis :) auuu jobbat matte har ja fan gjort oxå , nt illa . Ska gå igenom spanska glosorna en gång t innan ja går och lägger mej me. Skriver senare, possss

español

tog mej hem trots denna jädra storm, haha fyfan va de blåser :O skojar nt när ja säger att man typ blåser iväg.......Har suttit och övat mina spanska glosor nu & dom sitter riktigt jävla bra nu asssåå, antar att ja får göra provet imon eftersom ja nt va där i torsdags. Nu blir de att fräsha t sej i duschen, raka benen, tvätta mitt hår som verkligen behövs , hårspray och allt sånt som suttit i hela helgen. Efter duschen - plugg.
peace n love

GRATTIS VÄRLDENSBÄSTA PAPPA!


måste ba säga grattis t min pappa som fyllde år igår.
Jag älskar dig trots att vi kan bråka ibland :)
hoppas du hade de bäst, pussss!

storm....?

sitter här och lyssnar på musik och väntar på att min älskling fixat klart sig så att vi kan dra t mitt älskade & saknade lessebo ♥ Stormvarning oxå.......lite smått rädd är man ju, men jag hoppas att det blir värsta feta stormen, att det blir strömavbrott oh allt så att vi slipper skolan imon, hade verkligen varit en dröm som gått i uppfyllelse!!!!!!! Jaja, jsg skriver mera när jag kommer hem.
haddde nice ;*

kostaaa here i come

käkat klart nu, nu blir fix, pack & dra t bussen.
pusspusss ♥

några av mina favoriter från rihannas nya album - talk that talk;

Farewell
Fool in love

Drunk on love

Do ya thang

Rock me out
så här har ni några, alla är grymma men enligt mej är dessa 5 bäst :)!

dont be afraid of the candyman

2 cool 4 schoool.. nämen sket i skolan idag med... nt bra, men jag orkade verkligen nt vakna klockan 05.40 som jag ställt klockan på för att ta bussen hem 06.05. Så sov till 12 ungefär och sen tog jag bussen hem 12.35. Gick hem och jobbade en jääävla massa matte, var på tal 3 och nu är jag typ på 44 elle nått sånt, erkänn grym...? ;) kommit efter lite i skolan nu så får ta igen allt hemma. Ikväll blir de att dra t älskling igen och sova där , ÄNTLIGEN FREDAG liksom så man slipper tänka på när man ska gå och lägga sej. Men blir nog en myspysig kväll/natt och jag kommer förmodligen nt uppdatera under tiden, men kanske slänger in nått elle några inlägg innan jag åker. Nu ska jag snart äta sååå seeeeeya

hos min baby


sitter här i kosta hos älsklingen, ska sova här inatt igen. Blev ingen skola för mig idag för mådde nt alls bra när jag vaknade, förskyld, ont i halsen och ba så jävla seg, så sket i att. Älsklings mamma körde hem mej sen vid 12 tiden och då duschade jag och lite så, fixade mej, åt och sen fick vi även lite besök av min kusin och hennes lilla bebis, assöt :)! Senare fick man ett sms om jag ville sova hos han idag igen och de är klart ja ville så jag packade min väska och sen kom dom och hämtade mig. Nu är jag här ensam för koen&oliver stack ut en sväng och jag pallade verkligen nt de för att de är för kallt + att jag nt är helt på topp. Nåå va tycks om halsduken btw? Den har älsklings mamma varit så gullig och gjort t mej, personligen tkr jag den är skitsnygg!! Nu ska jag sitta här och fördröja tiden med lite musik. Skriver mer imon och då äre freeeedag !
L O V E

the best novio in the wooooorld!


sitter här hos älskling och övar lite spanska medans han duschar. Sover här inatt :)
skriver mer imon, pussssssss!

i promise this time


SO - datasalen

datasalen me SOn nu. Orkar nt jobba så blir att ta hem skiten sen och skriva en jävla massa ikväll. Idag ska jag träffa älskling en stund i guess och sen blir de massa spanska plugg :( Gloserna sitter rätt bra nu, har bara en massa annat ja måste lära mej nu me. Är värsta biffeN nu btw , styrketränade innan ju och ja känner redan att mina muskler växt...;) nu ska jag fösöka skriva lite. skriver sen!
pussssssss

styrketräning

sitter här färdig me jacka oh allt på mej för ska snart dra upp t sporthallen för lite styrketräning, TAGGA! låter som en strypt gås idag iallafall, kan knappt prata för har så jävla ont i min hals ): not fun not fun. Lite smått huvudvärk oxå, så får väl se hur styrketräningen går. Onsdag idag, de jobbigaste dagarna i världshistorien. Gympa, mat, SO, spanska, matte & NO. kill meeee :( jaja nu ska jag sätta på mej skorna & sen drar ja mej mot sporthallen.
pusssssssss

HAHA, klockren!


underbar!

omg vilken låt asså..........

spanish

cómo te trata la vida ? nämen ja är grym för jag kan dom, typ, nu. Har väl säkert glömt bort dom sen imon så jag måste sitta och öva i hundra år igen...:( i i'll kill ma'self. Snart blir de duuuusch, fast först ska ja lyssna lite musik för har suttit här i tystnad eftersom jag nt kan koncentrara mej annars. HAHA.
cíao, hasta luego!

i need a shower

ha suttit här nu som en idiot och övat ihjäl mej på domdär jävla spanska glosorna. Vissa sitter som berg, och andra sitter nt så värst bra. Övar jag några gånger t nu så sitter alla som en smäck! såååå wzuup ? brb, i need a shower.

besök i växjö.

tjeeeena precis käkat lite köttbulle macka, ooohja de satt fint! Chill dag idag faktiskt förutom att jag typ haft så många problem hela jävla dagen ;O Började me att jag glömde att vi började 08.35 idag för att vi skl t växjö istället för kvart över så jag gick värsta tidigt....-.- satt där och glodde typ i hundra år kändes de som. På bussen t hovmantorp hade jag, maja, moa&malin tatt över hela bussen för de va ba vi på den (A) men sen hoppade tyvärr alla hovet-bor på så bussen blev en aning fyllare, TYVÄRR! Mådde fettilla på bussen, trodde seriöst jag skulle spy elle nått oohja de låter frääshit....;) Väl inne i växjö hoppade jag & malin av vid kungsmad & vi träffade även johanna där. Vi satt och lyssnade på ett bildspel med väldigt sorglig musik, passade nt in alls måste jag säga , haha. Kollade ju då på hotell och turism, och jag tycker faktiskt det låter intressant & väldigt roligt. Så det har rört om sej lite i mina planer. Efter dom snackat i en halvtimma kanske fick vi rast så vi 3 stack t donken och fetade oss lite. Satt där ett tag innan vi var tvungna att bege oss av mott nästa skola som var teknikum. Där träffade vi även moa som vi me fick me oss in på OV. Det var drygt att sitta och lyssna där för det var värsta länge & dom snackade värsta mke fast man fick mke info me och det tyckte jag var bra. Sen verkar det så kul att typ få "exprementera" på varandra sen, haha. Efter det långa tråkiga talet var det typ dax att dra hem! Så nu har jag typ 3 val framför mej & kan nt bestämma...... Frisör på kungsmad, H&T på kungsmad eller OV på teknikum, iiingen aning nu faktiskt. Var helt glaas säker innan på att jag skl ta OV på teknikum, men har ändrat mina uppfattningar nu lite när jag sett själva skolan och sen de andra linjerna. Ja, svårt dedär! Har ett tag t på mej att fundera, men nt så länge. Nu måste jag faktiskt plugga spanska om jag ska komma nånvart, skriver senare.
peeeeace out

tired as fuck

im gooooing to bed noooow
ha en nice natt & söta drömmar osvosvosv.
för de ska ja!
skriver imon.
tagga nice dag imon på kungsmad&teknikum, YEY!
L O V E

khoen ♥


gammal, men fetttnice låt asså!


i love you more than words can say

shuuuuue sitter här och pluggar spanska så gaaaalet jävla mke assså. Fettdrygt, orkar verkligen nt me de :( men det är ett måste......stack t bibblan dirr efter skolan me sötisarna moa&malin. Vi gjorde den cpga bildläxan, verkligen fucked up ;O efter de träffade ja min älskliiiiiiiiing, vi gjorde lite saker & sen stack vi upp t bikupan för ja skulle träffa majsan&ninis. Var där lite me dom sen stack ja hem , och vid kvart över 6 tiden kom älskliiiing igen & vi myste och sånt.....:* sen skl han ta åtta bussen hem. Sen han dragit, vilket är typ en timme sen nu har jag ba tvättat bort makeupeeet & pluggat lite spanish som ja nu ska fortsätta me.
haddde nice :D

21/11-11 i skolan.

im chillin' in da schoooooooool. Har datasalen me SO;n för vi ska typ göra värsta arbetet & jaaaaaa vi gör tråkiga jävla arbeten hela tiden :( blir fettstressad. Men som vanligt, jag tar hem och gör skiten där istället. Efter skolan blir de att sticka t bibblan me moa&maluun för att göra en tråkig bildläxa.................fan va ja klagar. Och imon blir de att dra t växjöstad me skuuuulan och checka skolor, FETTTT ! aja, de var väl allt for nooooow.
pusssss

skola, kill me.

sitter här färdigfixad och klar. Var rätt snabb idag måste jag säga!
slängde på mej mina tights jag köpte i göteborg, de med gylfen,
sen ett vitt linne & en svart cardigan, blir nog även att sätta på sig
halsduken sen. Skinnjacka elle vinterjacka ? kan helt enkelt
nt bestämma mig....svårt dedär, hahah. Slängde upp min lugg
lite slarvigt oxå men får väl duga. Nu ska jag slänga i mig en snabb
liten frulle & vänta på att moa smsar mej, ha en nice dag!
pusssssssssssss

min ända baby <3!



5/10-09 - 9/3-11..
10/11-11 - 17/11-11..
21-11-11

khoen eijkelenboom ,
jag älskar dej mest av allt!
vi kan bara nt vara utan varandra,
det ska vara du&jag föralltid.
så äre ba!
Jag är så jävla glad att det är
vi två igen & aldrig mer ska vi
skiljas åt.
Du är den enda som fått mig
att tro att kärlek verkligen
existerar och nt är nån bluff.
Du är den enda som får mig
att må så jävla bra.
Du är den enda som jag
någonsin älskat så mycket
som jag älskar dej.
Du är helt enkelt den enda,
den enda jag vill ha.
Aldrig mer ska vi släppa
taget om varandra,
aldrig mer.
Du är finast,
i love u.
today,
2morrow,
and forever.

det är över nu.

jag visste det.
it's over

tillbaka till det jag nu förtiden kallar "det vanliga"

never give up

efter att jag vart duktig och städat, och efter min sköna dusch så la jag mej i min säng en stund. Låg där nån timma och ba glodde typ, hade inget annat för mej och det fanns absolut ingenting på tv;n. Nu har jag suttit ett tag och kollat på beck me papps , men nu äre såndär lång reklampaus så ja satte mej här lite istället. Jag är sjukt trött och jag känner på mej att jag kommer somna tiidigt idag, elle tidigt och tidigt.. men 00.00 skulle vara tidigt för mej. Imon är det skola och jag är verkligen nt taggad, fårse om jag pallar gå.....jaja de var väl allt för nu, elle rättare sagt FÖR IDAG.
haddde nice, natti!

everytime you leave my side, i just fall apart


you are the one that i think about all the time

eftersom jag är bäst och har gjort klart min NO på sisådär 10 minuter så förtjänar jag en lååååååååång vaaaaaaaarm sköööööööööööön dusch ! efter jag städat rummet.........

I'll die for you

kom nyss från affären, fyllde på min mobil & växlade mina 50 småpengar t en 50lapp, hatar att ha massa mynt. Nu måste jag göra nått jag verkligen verkligen verkligen nt känner för.....skriva klart min äckliga NO som verkligen suger hårt :( skulle nästan göra vad som helst för att slippa göra den och nt nog med det har jag spanskaprov på torsdag och så måste jag städa mitt rum innan min pappa får daaaaaamp. åååh! söndagar ska vara sköna slappdagar, nt jobbiga jobbdagar. aja, sånt är livet. Ba oh bita ihop.
time to wooooooooork!

you are the only one for me

shooooo har ändrat min blogg nu lite grann, blev trött på den gamla fula jävla designen. Så jag och min syster har suttit här nu i några timmar och fixat lite. Ska även dra t affären snart igen för jag måste fylla på min mobil eftersom mina gratissms antagligen tar slut imorgonbitti. Kanske drar t kusin senare me om ja ändå nt har något annat för mej. Nu ska jag ut oh røg.

aahjuste ska ba säga gratttis t alkoholisten nina som fyller 16 idag, grattis :D <3

kul inlägg :)

har fixat mig lite oh så nu. Nu blir de att dra t affären åt pappa för att ja är snäll och sen äta en massa mat för jag är tjock. puss

minä rakastan sinua

Olen pahoillani kaikesta olen tehnyt.
vain halua sinun tietävän rakastan sinua,
nyt ja ikuisesti.
Toivottavasti tämä ratkeaa,
että se voidaan meillä taas,
että voimme palata ennen,
ja selviytyä elämän yhdessä.


I want to be with you tonight, tomorrow, and today it can't happen now but it will someday.

sitter här nu igen, denna gången med mitt finfina knullrufs och koens tröja. Luktar lite på den ibland, den luktar han och jag saknar det. Ohja, han har lämnat mej igen, trodde jag skulle dö men efter vårat snack igår så har jag trotsallt överlevt. Vi klarar dethär. Spelar ingen roll hur detta än slutar, jag kommer alltid älska dej. Jag vet att det finns folk där ute som nt förstår, ohnej det kanske nt är så lätt om man nt varit me om det själv. Men jag lovar er, den gången ni hittar eran riktiga kärlek, då förstår ni. Så nu har jag skrivit av mej lite av de som finns i min skalle just nu. Kände ba att jag behövde de. Just nu vill jag ba gå och lägga mej, elle sätta mej och kolla på barnfilmer med syster, känna mej liten igen och glömma alla problem för en stund. ha en bra kväll.

right now 21:12

lägger mej i soffan oh glor tv en stund, skriver sen! L O V E ♥

i miss and i love u...

The memory of you
Still lingers on
And our song is playing in my head on and on
My world is black and white baby now that you're gone
I'm smelling your parfume on the pilow next to mine
And i remember how you loved me every single night
The room is getting dark
And the walls are so tight
I'm falling asleep on that dream that you're mine
The memory of you
Still lingers on
And our song is playing in my head on and on
My world is black and white baby now that you're gone

I'm smelling your parfume on the pilow next to mine
And i remember how you loved me every single night
The room is getting dark
And the walls are so tight
I'm falling asleep on that dream that you're mine


i just want u to know, you deserve the best, u are beautiful..

kom nästan nyss hem från min kusin. Har varit där nu ett par timmar, hållt henne lite sällskap för hon var ensam me lillknodden :) Cyklade även iväg t oasen för att hämta lite maaaut och de satt verkligen fint i min mage. En kebabrulle blev de idag! Jag är fettseg idag, och ont i halsen vilket är jäkligt jobbigt....skulle träffat majzan&niniz me men de blev ej sååå. Nu ska jag slänga mina kläder i tvätten för papi ska tvätta. pp0ssssss

im a lonely heart

vaknade fettsent idag, klockan 14.00. Stack upp och fixade mej nästan direkt och nu sitter jag här. Ska dra t min kusin snart och hämta mina pengar ja tjänade inatt ;) blev en lite senare natt än vad de egentligen skulle blivit. Blev fast där tills klockan 04.45 typ, så då gick jag hem och la mej direkt. Men inga problem att passa lillknodden, han vaknade några gånger och skrek efter mamma men han somnade om nästan direkt. Idag vet jag inte riktigt vad jag hittar på, nt på topp idag! lite ont i halsen, trött och så.. men pallar nt sitta hemma ändå. Jag skriver väl senare elle nått , pusssssssssss

de ja köpte igår


foundation från loreal paris; 109:-
läppstift från maybelline new york; 105:-
blöt eyeliner från maybelline new york; 99:-
+ hårfärg & en parfym.

barnvakt.

sitter här hos min kusin och hör när hennes ursöta trollunge ligger och snarkar. Är barnvakt här några timmar när min kusin är iväg. Tjänar pengar på att göra absolut ingenting och de är gött. Stack ut me majzan innan en liten stund och vi träffade även montaser som var bäst & fixade cigg. Stack hem, sen träffade ja koen och vi snackade. Lite tårar rann ner för mina kinder, men det är bättre nu. Vi gick hem t mej oh ja drack lite, men nyktrade t påvägen hem. Nu ska ja sätta på en film me snyggingen channing tatum (stvn?) och sen somnar ja nog en stund innan ja sticker hem igen. Ha en bra kväll, pusssssss

I miss u, already

nu sitter jag här med hårfärg i mitt hår. Äntligen säger jag bara! Har haft en meter utväxt nu ett tag och det ser så jävla äckligt & skabbigt ut, men nu ska den bort! mörkbrunt som vanligt blir de, trivs bäst i de. Fick me mej lite saker hem från stan, fast var nt direkt på nått shopping-humör.. pallade nt prova kläder elle nått , stack dit osminkad och allt för att jag nt ens orkade fixa mej på morgonen, ville typ nt ens åka. Men jag visar bild på vad jag köpte senare. Nu ska jag ta fram en handduk och sen hoppa in i duschen och ta bort min hårfärg.

..

drar iväg t stan för att få lite andra saker på tankarna. Ska tröst shoppa! tror inte jag kommer blogga normalt nu på ett tag. Blir bara en massa emoinlägg för det är vad jag kommer va nu ett tag, emo. hejs.

jag hatar mig själv

vad ska man göra när hela ens liv har rasat samman ?
jag orkar inte gå igenom detta en gång till.
börja om samma jävla skit igen, jag orkar inte :'(

10/11-11 - 17/11-11 :'(

det är hemskt, jag vill bara dö.
jag trodde allt var bra,
men hade fel.
Kommer aldrig bli glad igen,
jag skiter i allt.
fan koen, jag älskar dej :'(

nu är ni väl nöjda !

ice cream

min hals gör verkligen ont, ska nog gå t frysen och ta lite glass...för det behövs verkligen känner jag. Kan knappt svälja elle nått :( bara jag nt blir sjuk. För de pallar ja nt me. Imon blir de ingen skola för drar t stan me mami&sis istället, blir inget gbg för mami skl nt dit så ah. Men blir en lugn helg ialf, blir nog bara att stanna hemma. tyvärr. aja, glassen väntar. pusssssssssss

aaw!


vilostund

precis käkat potatismos i stora lasssss! är äckligt mätt så ska gå och lägga mej i min säng ett slag. Skriver nog mera senare . pusspuss :)

ännu en låt

Professor green är ju inte en wb eminem elle så & han är inte ens speciellt bra, bara lite söt. Det enda bra med denna låten är refrängen då det inte är han som sjunger.

fett skön remix :*


det här är mitt liv, inte erat

oh mitt internet var inte alls slut, pappa ba lurade mej igår för att han inte ville ja skulle sitta vid datorn utan ville att vi skulle ha en filmkväll ;) aww. Fortfarande fettarg , men vafan ska jag göra? Sitter här i mina myskläder och ska snart gå och lägga mej och vila en stund, känner att jag behöver det. Ska även käka i massor sen när pappa kommer hem ifrån träningen och lagar mat t mej. NO har jag kvar me...och engelska. Mitt liv suger. over and out

jävla cpfittor

inte alls på humör just nu. Jag fattar ba inte varför folk inte kan låta oss va. Det är fan inte eran sak, ni behöver inte bry er. Ni alla kan dra åt helvete och skaffa er ett jävla liv istället för att lägga er i vårat. Jag visste fan att det skulle bli såhär. idioter!

jag älskar dej föralltid koen eijkelenboom ♥ , och jag skiter fullständigt i vad alla andra säger!

@datasalen.

@datasalen nu yaaaaao! drog t skolan idag, kände att jag var tvungen, tyvärr! Sitter här jämte majzan och försöker övervinna min rädsla för en låt......;( fick typ panik första gången, men nu äre chill. Mitt internet hemma har typ tagit slut elle nått så kunde aldrig skriva mer igår sen. Ska be pappa fylla på idag så jag kan skriva ikväll. Är lite lagom sådär snygg idag. Mjukisbyxor & mjukiströja, skönt de ibland asså. Men är värsta seg och typ på lite dåligt humör så då passar dej sej. Snart slutar vi denna NO lektion och då är de dags för spaaaanish tyvärrr. Men ah , skriver mera ikväll kanske. pussss :)

mysig dag.

precis käkat klart så nu är min mage nööjd. Det första jag käkar idag i överhuvudtaget, för har inte varit hungrig förens nu. Älskling åkte precis hem. Han kom hit en liten sväng innan & det var ju mysigt. Nu ska jag snart duscha när min syster är klar , sen blir det lite NO och kolla klart på filmen jag började kolla på igår.
pusssss

Ken Ring - jag gråter


tidsfördrift - dagens

dagens låt: Lick it up-Kizz
dagens dusch: Blir senare ikväll.
dagens frisyr: Morgonruffs hela dagen lång var det här!
dagens smink: Ingenting idag,:).
dagens klädsel: Mjukisbyxor och en svart kofta.
dagens händelse: Ingenting nytt, ^^.
dagens planer: Dom jag hade idag har jag redan tagit itu med. Tränat och pluggat.
dagens vill ha: SOMMAR!
dagens saknad: SOMMAR!
dagens drog: Bon jovi,:).
Dagens träning: Promenad, danspass ( på dansmatta såklart ) och styrketräning.
dagens tråkigaste: Vädret.
dagens måste: Har redan tagit itu med det som måste göras idag, :).
dagens dricka: Vatten.
dagens köp: Inget!
dagens mat: Pasta m köttbullar.
dagens personer: Musikvärlden. Det ÄR personER!
dagens kärlek: Bon Jovi, <3
dagens mående: Förvånadsvärt bra, :D
dagens låt: Rihanna - we found love
dagens dusch: blir senare ikväll.
dagens frisyr: uppsatt i toffs
dagens smink: foundation, eyeliner
dagens klädsel: Mjukisbyxor , mjukiströja
dagens händelse: ingenting.
dagens planer: ligga hemma&dö i min säng
dagens vill ha: glass
dagens saknad: SOMMAREN!
dagens drog: juice
Dagens träning: ingenting
dagens tråkigaste: aaallt
dagens måste: har inga måsten typ, spanskaglosor.
dagens dricka: juice
dagens köp: inget !
dagens mat: inge
dagens personer: systeeeer
dagens kärlek: älskling..
dagens mående: dåligt.

we found love

ingen skola för mej idag, vaknade och kände att jag verkligen inte ville gå. Sitter nu här och lyssnar på musik, kanske dags för lite frulle snart. ääähhh ska sätta mej och kolla på we found love videon, pussssssssssssss

ses i nagiala

grattis moster som skulle fyllt 49 idag.
hoppas du har det bra däruppe. ♥

du lyser upp mitt mörker.

auu la mej på soffan en stund och somnade, haha....lyckat. Nu kommer jag ha svårt för att sova ikväll sen :( hatar att sova på dan egentligen men de ba blev så. Ikväll ska ja ba chilla, sätter nog på en film elle så drar ja på nån braig serie får helt enkelt se. Orkar ialf inte blogga mera idag så skriver mer imon. Ha en trevlig kväll! :)
pussss

Dag 10 - 1 person jag litar på

En person jag verkligen litar på till 100% är Maja Lohman
Jag kan säga allt till henne, och jag säger allt till henne för
att jag vet att hon inte för det vidare. 
Säger jag att detta stannar mellan oss, så stannar det mellan
oss och inte mellan hon, mej& sen 3 till.
Det är hon jag skriver till när jag är arg, ledsen,
för jag vet att hon alltid finns där & lyssnar.
Hon är en av dom få jag verkligen kan lita på till max.
därför är hon är bäst & jag skulle aldrig klara mej utan henne.

Jag älskar dej fina vän ♥

you can hate but never break me

har suttit och hållt på med min fördjupningsuppgift nu i nån timme elle två, är inte riktigt klar än men jag känner att jag verkligen inte orkar mer. Har annat för mej än att sitta och plugga såhär på en tisdagskväll :) Käka har jag nt hunnit med än utan det ska jag göra nu och sen blir det lite tvmyyyyys , puss

i just can't get enough

stack t pizzan vid fyra tiden me älskling&oliver. Vi var där ett tag, sen följde dom mig hem och tog sedan bussen hem. Nu blir det käääk & sedan tråkig NO :( men det är ett måste eftersom jag nt jobbar nått i skolan. Jag skriver sen när jag är klar med skiten, pusspuss! :)

im crazy but u like it, LOCA LOCA LOCA

har suttit i datasalen 3 lektioner i rad nu, en SO lektion, och nu två NO. Jag har iallafall skrivit lite på mitt arbete nu, men resten tar jag hem och skriver ikväll för jag kan verkligen inte skriva mera nu, jag orkar inte. Är så trött. Efter denna lektion har vi HKK, är ashungrig men vi ska typ laga fisk tror jag....hade ju kunnat va nått godare menmen, ska nog ta oh köpa en macka i kafeterian elle nått sen ändå elle kolla vad det är för mat i skolan. Efter skolan sticker jag ialf hem t pappa direkt tror jag, sen kanske jag träffar älskling&går ut elle nått fårse. Skriver iallafall mera senare, pusspuss :)

i was dumb to think that i could survive

lite ont i huvet kan man säga så jag går och lägger mej nu :)
godnatt sötisar, pusss!

neeeed thiiis

blir nog göteborg t helgen igen & då blir de väl att man får mä sej lite saker hem.
detta här uppe är lite saker jag skulle behöva :)

10/11-11 ♥


jag älskar dej!

Dag 9 - 2 saker jag önskar jag kunde göra

slippa gå i skolan
flytta utomlands

du är knark.

inte bloggat på hela dan idag för jag har verkligen nt orkat. Har mest legat i sängen hela dan......Skola idag då, måndag. drygt. Ville verkligen nt stiga upp, men missade ialf två lektioner för vi åkte t hovet klockan åtta för att lyssna på en gubbe som berättade om andra världskriget. Sorligt faktiskt, men jag var så trött så ja höll på och somna flera gånger men de satt några jobbiga jävlar bakom mig som förstörde allt. Stack hem efter mentorstiden då vi hade kören & vi skulle dra lucia idag & givetvis blev jag lucia när jag stack hem....-.- snacka om drygt, men va ska man göra. Tog mitt pick&pack och drog t pappa, träffade älskling en stund & sen dess har ja duschat, kollat tv, ätit&lite så. Nu ska ja ba sitta här hela kvällen tills jag ska sova , har inget annat för mej ändå. skriver sen. pusss :)

Dag 8 - 3 ord jag inte kan gå en dag utan att säga

hej
fitta
palla
:p

myspys i kosta agaiiiin

tog bussen hem från älskling klockan 20.35 & sen jag kom hem har jag bara käkat och lite så. Dampat med mitt internet så ja nästan börjat lipa, men nu äre chill igen :) Dagen/natten igår var niiiiiice. Jag,koen&oliver åkte hem t koen på kvällen och vi var ute en stund sen la vi oss för att kolla på film. Klockan 00.00 åkte oliver hem och då bestämde jag och älskling att vi skulle ställa klockan på 00.30 så att vi kunde sova en halvtimma. Men sen vaknar jag upp idag klockan ett istället...hehe, ingen av oss hade hört klockan & båda sov som stockar. myyyys! Idag kom oliver och vi kollade två filmer, och gick ut lite ohså. Imorgon är det måndag, vilket betyder skola och det suger...vill stanna hos min älskling föralltid...:( nu ska ja sätta på lite muuuusika & ta bort min tallrik. p0ssp0ss!
grattis pappa på farsdag, jag älskar dej trotsallt!

bbbbbbaby<3

ändrade planer. Älskling&oliver kmr hit snart och senare drar vi t kosta och så sover jag där inatt igen. UNDERBART!

dag 7 - 4 minnen jag aldrig glömmer

när jag träffade min älskling för första gången
våran ettårsdag!
chris brown live at stockholm 23/1-09
min ridolycka 3/4-09

i love uuuuuu

inte hunnit blogga idag typ, och kommer nt göra heller. Ska dra ut om 10 min för ska ta bussen t älskling & sova där inatt. Skolan idag har varit rätt chill den med. Började dagen med matteprov som gick rätt bra faktiskt :) elle det känns bra ialf, sen vet jag ju inte hur det gick men ah... stack hem lite tidigare från skolan idag för att jag nt pallade sista tiden av engelskan.. har 2 timmars engelska på eftermiddan på fredagar & det är verkligen sjuktjobbigt! man är så trött då ju. När jag kom hem busade jag lite me sötizen nicolas som var här på besöök. Efter en stund kom älskling & då gick vi ut en liten sväng. Imon blir det först växjö me älsk på morgonen & sen fest i hovet. NICE! ha en bra kväll för de ska jag, måste dra nu. pussspusss

godnatt alla sötizar :)

dag 6 - 5 saker jag inte kan leva utan

1. mobil
2. kkkkoen
3. mina fina vänner ♥
4. min familj
5. data

du lyser upp mitt mörker

nu är de slut me mina emoinlägg på bloggen, mandy är glaaaad & livet är bättre än någonsin! Idag var jag verkligen jättetrött när jag vaknade. Somnade om efter att klockan ringt för att ja nt pallade stiga upp. Dagen i skolan gick ändå rätt snabbt tycker jag. Fast har dock nt mått så bra. Hänging & väldigt ont i huvet. Efter skolan stack jag hem och la mej en stund, sen kom älskling & då var vi hos mej en stund sen stack vi ut. Han skulle ta bussen hem 20.00 så han följde mej hem typ tio i. Har precis ätit & nu blir det att plugga engelskaglosor. 
pusssssssssssssss

10/11-11, världensbästa dag ♥

5/10-09 - 9/3-11..
10/11-11♥

klarar mej helt enkelt inte utan dej,
dessa 9 månader var dom värsta
& jag hoppas att jag aldrig behöver
få uppleva det igen.
Du är mitt allt.
Jag älskar dig Koen Eijkelenboom,
nu, imorgon&föralltid!

gamla bilder.




saknat dej somfan <3!

du snurrar min värld som ingen annan gjort

du ska veta att jag bryr mig inte vad alla andra
tycker och tänker, jag skiter fullständigt
vi vad folk säger, JAG ÄLSKAR DIG!
no matter what.

when im lost its you i turn to

sitter här nyduschad och dunkar lite taio cruz, han låter väldigt bra i mina öron & hans låttexter typ dödaaaar. Gör även klart mina matteläxor helt nu, hade hoppat över några som mamma behövde hjälpa mej med, hehe (A) Jättetrött, blir att lägga sej ganska tidigt idag & nt ligga uppe och snacka tills klockan 3 som jag och bebisen gjorde igår ;) men mys var det! jaja, nog om mitt tråkiga tjat. Ska göra nåttt, pusssssssss.

dag 5 - 6 sånger jag tycker om

Medina Ft. Sebastian Michael - Falla tillbaks

Rihanna - Suicide
Taio Cruz - I'll never love again

Taio Cruz - Crying over you
J-rice - I want you back

Jessie J - without you

det var så kallt utan dig

sitter och lyssnar på den låten jag la in tidigare idag, falla tillbaks med medina. Mina ögon är seriöst fyllda av tårar, japp så äre me att. Efter den tråkiga NO;n slutade vi äntligen och då stack ja hem t mej så var bebben där :) Vi kollade lite tv ohså och sen vid 17.00 så stack han iväg, kom tillbaks typ nyss och sa hejdå för att han skl me bussen hem 18.20 istället för 20.00. Ikväll blir de lite plugg, dusch&TV.

NO, once again....

blääääe sitter i skolan idag igen och har NO och det suger för jag ooooooorkar verkligen nt skriva ett pisss. Slutar typ om en kvart elle nått. Hade precis matte innan hade nått äckligt cpeprov som gick bajs. Fast de förra provet var jag godkänd på så de är göttt! Efter skolan träffar jag koooeeeen & sen vid 5 tiden går jag hem och då skriver jag mera då. Ha de bra! pusssssss :)

att falla tillbaks igen.


lyssna, den dödar..

myspys i kosta

lite försenad t skolan kanske ? men fan pallar nt gå ända t kapellet ba för oh spela pingis....kom hem vid 08.20 typ efter att ha sovit hemma hos koeeen<3 inatt. Vi tog 20 över fyra bussen hem t han igår tsm me dennis, och så var vi hemma hos koen och kollade film och sånt. Oliver kom även me. Vid 10 stack dom hem och då gjorde jag och koen nt så mke. Kollade EMA och lite sånt, mysigt. Idag blir de slappt från topp t tå. Uggs, mjukisbyxor, tjocktröja&toffs! fettröttt yao. men nu ska ja fixa lite och sen dra t bajsiga skolan. pusssssss!
älskar deeeeeeeej <3

dag 4 - 7 rädslor

1. döden
2. att nått skulle hända min familj
3. spindlar & alla andra små äckliga insekter
4. att det ska bli krig, HAHA
5. åka bil
6. spya
7. skolan....

NO i skolan.

sitter i skolan nu, har NO & vi ska skriva på vårat arbete. Jag skriver om hur livet ser ut i Tjernobyl ser ut 25 år efter olyckan. Rätt drygt, men vafan finns nog mke och skriva om. Är nt helt säker på vad jag ska göra efter skolan, men ah. skriver sen. pusss :)

dag 3 - 8 saker som irriterar mig

1. folk som tror att dom är bättre än alla andra
2. småfjorrar som håller på oh gapa oh skrika
3. wb´s
4. folk som lägger sej i saker de nt har me oh göra
5. när personer nt kan erkänna att de har fel
6. när nån säger att man är sur fast man nt är de
7. folk som nt håller vad dom lovat
8. när man är skittrött & inser att man måste göra matte..

in this moment i feel so alive

jätteont i ögonen och allt så jag säger hejdå för mej ikväll, orkar nt sitta här mer. Men ha en nice natt och sov gott för de ska fan jag. pussspusss :)

I'll fight for you, and I rather be alone than with anybody else bout' you

tjaaa kom hem för en liten stund sen, har hunnit äta och lite så sen jag kom hem & nu sitter jag här trött efter en jobbig natt + skola. Gick inte och la mej förens två kanske & sen låg jag och tänkte på en massa saker så sista gången jag kollade på klockan var hon 03.30 & jag skulle upp 06.00, så snacka om att jag vart trött på morgonen när klockan ringde. Skolan gick ändå rätt bra, gick snabbt & så. Och avslutades med kören vilket var grymt chill! Vi går igenom alla lucia låtar och sånt nu, känns så himla mysigt på nått sätt & längtar faktiskt till lucia :) Efter skolan stack ja t UNF för skl va me koen idag. Vi var där tills 18.00 & då följde jag han t bussen och sen hem igen. Trevlig dag! och jag måste säga att jag är på väldigt bra humör, ni fattar nog varför. Nu ska ja sätta på lite musik & tvätta bort mitt smink. hörs senare!
pusssssssss

& vill ba säga grattis till min vän ebba som fyller 15 år idag, GRATTIS! ♥

godnattti

precis kommit ur u duschen så nu blir de att föna&platta det & sen lägga sej och kolla tv tills jag somnar. Skriver efter skolan imon. godnatt! ♥

så jävla grym!

vet inte hur många gånger jag sett denna videon nu, men asså den är så jävla grym. Samtidigt är den så jävla fin också på nått sätt! har ni inte kollat den så är det ett mååååste!!!!!!!

how do I breathe without you here by my side ?

blev nyss klar me matten som ja suttit och krabbat me nu ett tag. Hade redan gjort hela första matteläxan & lite av andra men hade tydligen glömt mina räkneböcker i göteborg så vart tvungen att göra om dom. Men me lite hjälp av majzan så gick de braooo! Lite kaoooz just nu. En stor fet klump i magen har jag & vet nt direkt hur ja ska göra. Men det blir väl bra som allt annat hoppas jag . Nu ska jag fortsätta lyssna på musik som jag har gjort typ resten av hela kvällen. Hoppas mami kommer hem snart, måste ha hjälp. Jaja, ha en bra kväll. pusss&hej. ♥


MATTE I MITTT RÖVHÅL....

tiden läker dina sår

det gör ont nu, men det blir bättre
jag tröstar mig själv med att det
inte kan bli sämre.
tiden läker alla sår, men just nu så
mycket mer än jag tål.
det gör ont nu, men det blir bättre
jag tröstar mig själv med att det
inte kan bli sämre.
tiden läker alla sår, men just nu är det så
mycket mer än jag tål.

Dag 2 - 9 saker jag gör varje dag

äter
borstar tänderna
röker
sminkar mig
plattar håret (nästan)
smsar
sitter vid datorn
lyssnar på musik
kollar tv

njuta av sista dan på höstlovet.

(ohnej inget plattat hår, orkade nt..)

inte uppdaterat på hela dagen men har faktiskt nt kunnat. Internetet har dampat exakt hela tiden så har legat och degat framför tv;n hela dan. Tog en lååång sovmorron & vaknade klockan ett. Tänkte att man måste passa på nu när de är sista dagen på lovet och allt! Imon börjar skolan igen :( när jag vaknade hade jag sån jävla panik, kände typ att jag hellre dör än att börja skolan imon....men nu är det lite bättre ialf. Jag är så grymt jävla trött och är inte alls sugen på att stiga upp 06.20 imon , efter att ha varit ledig i 2 veckor nu...varför måste skolan finnas? ååh. Nu måste jag göra klart mina matteläxor och lägga in lite bilder. 
posssssssssss

godnatt.


kiss my lips, touch my hand, give me a second chance

suttit här typ hela kvällen yaaaao , fett dryg lördag måste ja säga själv.......har tröstätit lite mke saker bara för att jag känner mej så ensam....lyssnar på lite deppmusik och har typ precis kommit ut ur duschen. Nu blire ut en sväng ;) shuullulu ♥

if you don't love me, why do you raise my hopes ?

Dag 1 - 10 lite udda fakta om mig

1. jag har varit kär en gång
2. majs är bland det äckligaste jag vet
3. jag älskar att duscha
4. kan knappt vara utan min syster i en dag
5. jag blir nästan aldrig kär, förutom i kändisar & då är det sjukt
6. jag kan i ena stunden vara värsta lugn&tyst och i andra värsta craaaazy
7. jag älskar mat
8. håller mycket saker för mig själv
9. gråter för allt. Tecknade filmer, när nån annan gråter, ah you name it
10. jag hatar att drömma

ska börja med en sånhär ''dagutmaning'' igen, lite kortare denna gång ;)

Dag 1 - 10 lite udda fakta om mig
Dag 2- 9 saker jag gör varje dag
Dag 3 - 8 saker som irriterar mig
Dag 4 - 7 rädslor
Dag 5 - 6 sånger jag tycker om
Dag 6 - 5 saker jag inte kan leva utan
Dag 7 - 4 minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - 3 ord jag inte kan gå en dag utan att säga
Dag 9 - 2 saker jag önskar jag kunde göra
Dag 10 - 1 person jag litar på
Dag 1 - 10 lite udda fakta om mig
Dag 2- 9 saker jag gör varje dag
Dag 3 - 8 saker som irriterar mig
Dag 4 - 7 rädslor
Dag 5 - 6 sånger jag tycker om
Dag 6 - 5 saker jag inte kan leva utan
Dag 7 - 4 minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - 3 ord jag inte kan gå en dag utan att säga
Dag 9 - 2 saker jag önskar jag kunde göra
Dag 10 - 1 person jag litar på

min dröm blev sann, när du&jag fann varann...

fan jag saknar dig så!
jag ber om förlåt men du hatar mig säkert ändå.
Jag vet att jag har gjort så jävla fel, och nu
sitter jag här i min ensamhet och ber till gud att
du ska förlåta mig och ta mig tillbaks.
Jag vet att det aldrig kommer hända, men jag
kan inte leva utan dig, du är verkligen allt jag vill ha!
Du och jag, förr i tiden var det vi.
Men efter det jag gjorde så försvann du ur mitt liv.
Jag gjorde det ännu en gång, jag sårade min ängel.
Förlåt, förlåt så jävla mycket för allt.
Mina tårar bara faller för jag tänker på dig.
Tänk alla dagar du var min,
tänk alla gånger jag låg tätt intill.
Lägg dig vid min sida, jag saknar dig!
Snälla säg mej varför gjorde jag såhär,
du var han, du var det, du var allt som fanns där.
Men jag sumpa min chans, jag slet ditt
hjärta isär och nu sitter jag här i denna iskalla
värld. Det svider i hjärtat & jag faller isär,
vill fly bort från allt, orkar inte stanna här.
fan jag saknar dig så!
jag ber om förlåt men du hatar mig säkert ändå.
Jag vet att jag har gjort så jävla fel, och nu
sitter jag här i min ensamhet och ber till gud att
du ska förlåta mig och ta mig tillbaks.
Jag vet att det aldrig kommer hända, men jag
kan inte leva utan dig, du är verkligen allt jag vill ha!
Du och jag, förr i tiden var det vi.
Men efter det jag gjorde så försvann du ur mitt liv.
Jag gjorde det ännu en gång, jag sårade min ängel.
Förlåt, förlåt så jävla mycket för allt.
Mina tårar bara faller för jag tänker på dig.
Tänk alla dagar du var min,
tänk alla gånger jag låg tätt intill.
Lägg dig vid min sida, jag saknar dig!
Snälla säg mej varför gjorde jag såhär,
du var han, du var det, du var allt som fanns där.
Men jag sumpa min chans, jag slet ditt
hjärta isär och nu sitter jag här i denna iskalla
värld. Det svider i hjärtat & jag faller isär,
vill fly bort från allt, orkar inte stanna här.

förlåt så jävla mycket..

hahahha


the loneliness will stay with me and hold me till' I fall asleep.

kom nydligen hem från en trevlig runda ute med moa & vi träffade även på alla tjejor som skulle t CN. Nu sitter jag här själv och äter nån kaka och dricker mjölk. GOTT SOM FAAEN! Ikväll blir det väl en myskväll me mej själv. Värken mamma eller syster är hemma så blir nog rätt drygt. Får väl slänga på nån film elle nått :) skriver förmodligen senare. ha en bra kväll sålänge!
L O V E. ♥

de dödas dag idag.

vill bara hälsa till min morfar, farfar,
min morbror Bella
och mina två mostrar Maarit och Merja.

saknar er, vi ses i nagiala

everybody needs a chance at love

orkade inte blogga merr igår för ville ba ligga framför tv;n hela dagen. Idag vaknade jag vid 12 tiden tror jag ? fixade mig lite och så, nt alls mke. Ska träffa moa senare ikväll, kommer nog bli trevligt. Inte träffat den tjejen på ett tag :( så I miss her! Nu ska jag snart äta så jag skriver antagligen mera sen.
pussssssssssss

i got a little bit trashed last night....I GOT A HANGOVER!

tjohhho inte mått så bra idag, mår fortfarande nt så bra men kan väl säga att jag mår som jag förtjänar.....? jaja. Dagen igår vart ialf typ... bra, elle asså kunde varit bättre om ja nu säger så. Stack ut lite på dan och träffade koen och några t, vi stack t gatuköket för dom skulle käka och sen stack vi t konsum där en massa folk var. Sen följde ja han t bussen för han skulle hem & då mötte ja maja&nina sen. Vi var även me en massa andra under hela kvällen , och då blev nt allt som vi tänkt oss. Kvällen blev typ förstörd kan man säga. Efter att ha fått en massa vatten över sej så stack jag iväg en liten runda, skulle tydligen gå t nån som nt va hemma x) Sen gick jag hem och då fick jag mamma t och göra mat t mej, så satt där och åt & sen hoppade jag in i duschen och gick och la mej direkt. Vaknade idag, världens huvudvärk & typ måilla känsla jag varit me om ;O känts som om ja ska spy typ hela dagen nu.. fast nu är det lite bättre som tur väl är. Koen ville ja skulle följa me ut innan, men är nt så pigg för de så blir att stanna hemma ikväll ;) imon ska jag ialf träffa saknade moa , för alla andra fjortisar ska ju t CN och shaka assss! tur att nt ja ska me dit säger jag ba. Jaja, det var väl allt för nu :) Nu ska jag ta en kopp t och piggna t lite, det är ju trotsallt fredag!
pussssssssssss

denna låten passar mej idag!

jag saknar dig.

yez, ja såg ju denna filmen i göteborg & jag hade verkligen längtat efter att se den.
När jag väl såg den så blev jag faktiskt lite besviken. Filmen var ju fin, även sorglig, 
ögonen med fyllda med tårar vid vissa tillfällen och så men när de inte gjorde det så
var filmen rätt dryg, långtråkig. Det liksom hände inget speciellt förutom när flickan dog då.
Men ett plus var helt klart att snyggingen Tom Ljungman var med, åh så glad jag blev när jag såg det! :D
Men ja , va ska jag säga... den får typ 3/5. Hade förväntat mej mycke bättre, men helt ok!

XOXO /
amanda.

business på g !

vaknat, fixat mej, är pist off för vissa personer är ba sånna idioter & attention whores :) usch på dom. Jaja, om en timme kommer ahmed vi har business på G vettni! tar väl nt så lång tid och sen är nog maten klar så då ska ja väl äta och sen ikväll träffa maja&nina. ha de gött, pussssss

there's a space that only you can fill. I loved you then, I guess I always will.


måste göras nångång!

tungpiercing


höftpiercing
en till tatuering

niceeee dag yaao

inte pallat blogga idag, men nu har jag ändå inget annat för mej så kan likagärna skriva lite vad jag gjort och så. Stack ut innan med bettan en stund för han tjatade ut mej. Vi träffade även Ibra, Mustafa & Salim. Vi va ute en stund och gick typ, sen träffa vi Sultan och jag och Sultan stack iväg och hade värsta seriösa snacket ;) haha. Under tiden har man även fått sms av majsan som vill att ja ska träffa hon & nina så de gör jag. Vi är ute en stund, gör ingenting egentligen förutom att jag kollar igenom alla majas finfina bilder på mobilen & så gick vi t konsum en sväng. Så har min dag typ sett ut, rätt nice tycker jag väl :) Imon tror ja d blir en nice kväll me maja&nina, hoppas ja! Men ja skriver väl mer om d imon. Nu har jag precis käkat och ska snart lägga mej och kolla tv tills jag somnar, GRYMT TRÖTT! pusss&godnatt :)

grymt skön! ♥


jävlafittcpekukNO.

håller på med mitt jävla kuk NOarbete nu & som vanligt när jag håller på me nått från skolan så är jag pissarg och ba skriker på allt och alla. En sak, JAG HATAR LINDA! hon är fan pantad som ger oss såhär jävla mke och göra. fuck henne, fuck mitt liv, fuck allt. HEJDÅ!

sov sött.

nu ska ja fan ta mej en liten naaap. skriver när ja vaknat kanske, pusss

bob <3!


jag kämpar & sliter, men du är aldrig nöjd.

Jag vägrar att känna mig dum så jag väljer att stänga min mun
men ögonen säger en del och jag vet vad du tänker
jag känner mig feg att jag väljer o kämpa är fel
även om jag trodde att jag givit dig allt SÅ
kommer du med tiden trycka ner mig lite mer
kräva lite mer av mig och även om jag ger dig det
så kommer du ser ner på mig för kärleken är spel för dig

Jag går ner för dig
Jag kan göra allt
Snälla se på mig
För jag vill ha din hand
Men du vänder blicken åt sidan och tittar bo-rt
Jag var fast på botten men kämpade upp
Tills jag nådde ytan och hämtade luft
Och jag ville ge dig allt, ändå ville du ha mer
Även om jag gjorde rätt, ja då hittade du fel
Även om jag borde ha sett det så tittade du ner
O du log, du var lugn, du var glad, du var lättsam
Jag var dum, du var smart, jag var fängslad
Men min mun ville ha dina läppar

im gonna make u feel so special, boy.

tjoooooooo tjena blä 
inte sovit så bra inatt måste ja säga. Sov tillsammans me syster&hennes pojkvän & han rör sej hela tiden, så jag vaknar av det. jobbigt värre ;( men vaknade vid 10.00 och då hoppade jag in i duschen dirr och sen fixade jag mej lite. Stack ut me hunden me syster en runda, rätt skönt väder ute idag. Inte alls kallt faktiskt & de är götttt! efter en stund när ja kommit hem knackar de på dörren och då vare montaser som ville dra ut. Jag gick ut me han en sväng, vi gick runt och snackade ett tag sen stack ja hem igen. Nu sitter jag här & har precis käkat min frulle, yao sent men har inte hunnit förens nu. Tror jag ska sätta igång och göra lite NO så jag har mindre och göra sen. 
pussssshej

RSS 2.0