a jelous woman does better research than the FBI.

nu blir de att gitta t papiiiiiiii ohja kan säga att jag nt är så sugen på de just nu .. kallt och dant, sen kommer jag va hemma själv tills klockan halv tolv ungefär. Alla får gärna vara sociala på sms! :D
pussssssss

miss you.

393975_2191863654609_1787683092_1437022_1027982035_n_large

I'm bulletproof

tjena ! :D kom precis hem från lite bowling me klassen i hovet. Det var väl la trevligt och bäst på bowla är man ju me, hehe. ;) Sitter här och dricker min efterlängtade hallonsoda som jag i stort sett varit sugen på hela dagen, yummie !! Blir snart att dra t papsen me mamsen, lämna lite grejer ohså, sen sover jag där inatt. mys! Blir väl även att sova en liten stund och käka lite grann. Men ni får ha de nice! 
pusssss :love:

Tumblr_lxmxzk21mj1r7769mo1_500_large

bloggfri vecka .....

klar me allt nu, och var även lite konstigt i duschen .. hade knappt vart där inne i fem minuter och mina fingrar och tår var redan som russin ? :O brukar aldrig bli de så snabbt och värsta äckligt var de ju me, haha. så nu vet ni de! Sitter här och dricker hallonsoda som mamsen fick gå och köpa åt mej för jag har varit så jävlans törstig hela dan. Funderar på att lägga mej framför tv;n ett slag innan jag ska sova, vore rätt övernice ? ingen bloggning på hela veckan nudå för ska t pappa och där finns inget internet. ha't så bra! 
pussssssss :love:

- you treat me like a stranger and it feel so rough.

Tumblr_lyf55mfuik1qgsisio1_500_large

dusch!

känner mej sjukt taggad för en varm dusch. Tvätta håret, schampoo, balsam, inpackning, raka benen. Så dehär kommer nog ta ett bra tag ! men jäkligt skönt :D och när jag kommer ut blir de att smörja in kroppen&håret, sen föna & platta det.
pussssssss


I will never win this game, without you

I can't rest,
I can't fight,
all I need is you and I

you shoot me down, but i won't fall, i'm titanium.


I won't let you turn around.
I'm much too proud to walk away from something thats dead.

it's hard to tell your mind to stop loving someone if your heart still does

gammal bild sen sommras ..
har vattt fullt ös medvetslös hela helgen, så har inte haft tid att uppdatera. Helgen har iallafall varit nice :) & idag är jag seg som ett as och är verkligen inte sugen på skola imon .. övat lite engelska nu eftersom jag har engelskaprov på fredag, grammatik! Dags att slänga på lite musik och vakna t lite. kanske bäst att gå ut och gå en runda ?
pusssssssss

skinny love

hej hejdå och godnatt.
v

-

......................... I can't heal without answers ..

hejhej

bläääääää hemma nu igen. Stack t jensen en liten sväng och träffade även på nicole, peder&jappa på vägen hem. Nu bränns mina händer, typ eeeeeeld och jag ska äta choklad, kolla kärleksfilm och lipa !
seeeeeeeeeeeeeeya

romeo take me somewhere we can be alone

nyss kommit hem efter att ha varit me lite folk på fritisgården. Stack t affären me jonte efter skolan och sen drog vi t fritisgåren. Nu ska jag tagga för en hemmakväll ensam med godis&läsk. Eller är ensam ett tag för tror jonte kommer hit och sover här. Ha en bra kväll!
pussssss :love:

over and out 22:51

du sa du gjorde det för min skull,
men du har tydligen ingen aning om vad som är bäst för mej ..

godnatt.

you were the best


wä, skjut mej!

nu blir de smörja in håret, föna det och platta .. WTF, pallar inte :(

-

Eight letters, three words, one regret. I miss you.

i would take another chance, take a fall, take a shot for you

nyduschad och varm igen efter den kalla men trevliga stunden ute me mallanballan! händerna var seriöst isbitar när jag kom hem. Precis sagt t mamsen att göra ägg t mej eftersom jag nt hunnit äta sen skolan än. Blir nog att lägga mej och kolla lite tv med mamma sen. gosigt :) har nt så mke mer att skriva än att jag är jävligt trött, hihihi ..
pussspusss! :love:

I have to let go of your hand, even if i don't want to .

tjeeeeeenis :D precis gjort klart min matteläxa och jobbat lite matte i övrigt så känner mej fettnöjd!! När jag vaknade idag var de verkligen tveksamt om ja skulle dra t skolan elle inte. Vaknade inatt och frös verkligen asset av mej samtidigt som jag typ var värsta varm, så hade nog feber. Men trots att jag inte mådde så bra så stack jag t skolan eftersom har trotsallt grymt kul där nu för tiden & kan glömma allt skit som hänt när jag är där. Musik hade vi idag, fettnays faktiskt (y) jag och shagggy satt i grupprum och spelade gitarr och sjöng en massa, hahah så jävla sköna är vi! På matten som även var den sista lektionen fick jag, jimmy, tommy, shaggy & johanna sitta i ett speciellt rum så att linda skl hjälpa oss mer för vi är typ efterblivna tror hon .. elle jag verkligen suger på matte, meeeeeen de va väl la lugnt ialf. Efter skolan stack mötte ja pappa när han skl t träningen vid kyrkan, fick lite pengar och sen gick jag hem t han, packade lite kläder & stack t apoteket forever alone för att ta ut mina satans p-piller, ohhh wow ja fick ut dom nu KORS I TAKET! sen drog jag t mams, gjorde matte och lyssnade på musik. Malun smsade nyss och ville ut och gå en runda, så ska klä på mej lite mera kläder & vänta på att bruden smsar, skriver sen. :love:
pussssssssssss

you said you'd never leave , look what you've done to me

Tumblr_lrkmz5d8de1r3na02o1_400_large_large_large_large

You tell me that you need me, then you cut me down

precis gjort klar min låtanalys nu som vi har i musikläxa tills imon. Valde someone like you med adele och jag hade helt klart kunnat göra den hundra gånger bättre, men nu är jag så trött & mår verkligen inte alls bra så bara stressade igenom den lite snabbt. Tror inte det blir någon skola imon asså. Sjukt förskyld, huvudvärk, hosta, halsont och kanske t.om feber. Kan berätta lite om min dag eftersom jag ändå inte har något annat för mej. Hade sovmorgon och började dagen med gympa. Lite basket & styrka fick det bli idag, men gjorde knappt någonting eftersom jag inte alls mådde bra på morgonen heller, men pallrade mej t skolan ändå. Haft SO, spanska, matte & NO. Hatar onsdagar men idag var det inte alls farligt. Efter skolan var ja en stund me majzan och sen gick jag hem, kollade O.C, top model och sov så skönt tills åtta ungefär. Vid nio satte jag mej och kollade på livet blir bättre, för en anledning .. avsnittet handlade om fotbollsspelaren Anton Hysén och han är så grymt jävla snygg !! kollade inte klart hela programmet för kände att jag var tvungen att göra denna låtanalys innan jag skulle somna. Nu ska jag ta och hämta en halstablett för min hals dödar och ta en dusch.
pussssssssss

- I need you like a heart needs a beat khoen.






mitt allt.

från och med nu, vänds mitt liv upp och ner.
huller om buller.
det snurrar.

my life suck without you

inga bilder på datorn så får bli denna.
Nyss kommit ur duschen en sorglig dag som denna. Ganska skönt faktiskt. Fröst häcken av mej så tänkte de va bäst. Idag vart de ju ungdomsmottagningen me klassen , ja de var väl lärorikt elle va säger ni ? ;) haha. nämen de va väl chill, slapp ju hela förmiddan så inget att klaga på. På slöjden fortsatte jag me min kudde som jag ba vill kasta och riva sönder, bränna upp elle något i den stilen, vill inte göra klart den, finns ingen mening .. Efter skolan stack jag hem, kollade O.C och sov. Sen träffade jag majzan en stund & gick hem & åt. Nu är jag cpetrött och ont i huvet och allt så borde sova .. men kan nog inte det ändå. UUUUSCH VILKET RANDOM INLÄGG, pallar nt .. :(
pusssssss

godnatt.

15927394_large

now you're just somebody that i used to know ..

min dag har gått ut på att SOVAAAAA, några timmar & sen träffade jag koen idag igen en liten stund för lite snack. Har precis duschat och funderar på att lägga mej framför tv;n en stund innan jag ska sova. Är fortfarande trött trots att jag redan sovit några timmar. skolan tar död på mej. Men imon blir de chill dag för då blir de in t växjö t ungdomsmottagningen med klassen, så vi kommer vara där hela förmiddan. Så slipper vi dom tråkiga lektionerna ialf :) , sen när vi kmr hem har vi ba slöjd&engelska kvar, så dagen imon kmr nog gå rätt fort. Efter skolan blir det måste jag till min pappa och hämta mina kläder & sen antar jag att jag går hem och kollar O.C / greys anatomy och somnar som alltid. gud vilket kul inlägg, näe. Men jag sitter nog här ett tag t så blir väl ett/två inlägg t elle nått.
pusssssssss

på bättringsväg!

sitter här och dricker varm chokladmjölk denna fina vinterdag och lyssnar på skön musik. Skippade profilen och stack hem lite tidigare istället för var så jävla trött att ja höll på och dö. Natten spenderades hos koen för lite snack och så, och det känns bättre nu, som tur väl är. Får helt enkelt se hur det blir, men jag hoppas ju såklart på det bästa! för jag älskar honom, obeskrivligt mycke! :love: Så nu när saker och ting är bättre så håller jag bloggen igång, men kan ju komma hinder ivägen och då bloggar jag helt enkelt inte. Det var väl allt för nu :) ha't så fint !
pusssssss


boy i promise this time ..

bloggpaus.

bolggpaus nu tills allt är bättre. Blir bara massa emo-inlägg ändå och det är inte roligt att läsa.
ha't så bra, pusss !

- gossip girl.

det är precis så jag känner ..
jag älskar dej, snälla, förlåt.

Tumblr_ly4qxircs01qf2mkro1_500_large
Tumblr_lxz3mqeq5d1ql41hno1_500_large
Tumblr_ly4jays4nc1qlm9j7o1_500_large
Tumblr_ly2dq7pnfj1qaox60o1_500_large
Tumblr_ly3d90cywy1r2ietwo1_500_large
384074_277001582354111_220344828019787_681439_151475830_n_large

kanske ler på utsidan, men på insidan gråter jag.

inte bloggat på ett tag, men har inte haft tid till det riktigt just nu, har annat och tänka på. Funderar på att ta en bloggpaus nu ett tag tills jag mår bättre. Men får se lite. Kan ju berätta lite om min helg. I fredags efter skolan gick jag t ankan en stund, satt här och gjorde inte så mke. Efter några timmar stack jag hem och då följde jag med ronja&montaser ut. Kom hem vid elva tiden och då kollade jag och syster bara på film och sånt mys. I lördags åkte jag och mami t stan. Hittade inte alls mke, bara en väst och foundation och jag hatar egentligen att köpa smink, men det är ett måste .. hehe. Efter stan stack jag t ankan och där vart de kaaaaaaaaoz osvosv , stack hem och sov. Nu idag sitter jag hos ankan oxå, lyssnar på lite musik och så :) Nu ska jag leta reda på ronja&ajubiiiiiii, pusssssss!

i can't get back up this time ..


sometimes love comes around, and it knocks you down
just get back up when it knocks you down.

fridaaaay

sitter här hos ankan me pappa&mamma. Käkat lite mat ohså. Slutade skolan idag vid halv tre och det har varit en rolig och chill dag i skolan :) massa skratt ohså & de tackar vi för. Skönt att typ vara klar me allt så jag slapp ta me några läxor hem, tog med mej matten bara som jag ligger en aning efter i .. var även med på gympan idag för andra gången! var nån urtråkig hinderbana, ville ba hänga mej när jag såg den :( men överlevde. Ikväll blire chill och imon blire stan.
pussssssssss !

baby, come back to me ..

ut i kylan ..

nu drar jag t pappsen, kan inte skriva mer idag för har inget internet där.
ciao!

-

If you miss someone,
that means you're lucky.
It means you had someone special in your life,
someone worth missing.

älskling, kom tillbaks, jag saknar dig faktiskt.

det är svårt att förklara med ord, hur mke jag verkligen saknar dig ..
Tumblr_ldj70gluk21qfarpoo1_250_large

-

396899_2762998389007_1079260254_32421867_1168282879_n_large

maybe im a fool to fall for angels, cuz they always fly away

sitter här nykommen hem och dricker lite hallonsoda, gott! Väntar även på att maten ska bli klar för är hungrig igen. Efter skolan stack jag och maja t apoteket för jag skulle hämta mina p-piller. Vi satt där ett tag och väntade och när jag väl kommer fram säger dom att dom är slut .. lyckat! men ska dit antingen på lördag elle måndag igen. Skolan idag gick bra och jag är på bra humör vilket känns cpebra! :) haha, sagisen och jag har så kul i skolan nuförtiden. no more tears. Blir väl att dra t pappa sen lite senare, ska fanimej kolla på paranomal activity 3, vill verkligen se den även om jag typ kommer börja lipa, hehe. Juuuuste har även sökt mina val nu till gymnasiet :)
vård&omsorg - teknikum
frisör - kungsmad
skönhet&hälsa - kungsmad
hotel&turism - kungsmad
det känns bra iallafall, får hoppas att jag kommer in. aja, de var väl allt för nu. Skriver senare!
pussssssss!

i miss you more than yesterday..

tjenis stack hem en liten stund nu efter att jag köpt en macka&dricka för jag var så jävla hungrig. Ska snart dra tillbaka, spanskan slutar om en halvtimma och efter det har jag svenska tror jag. Snackat lite med mamma ohså så det känns lite bättre! :) efter skolan drar ja iväg en stund me majzan och sen drar jag nog tillbaka hit igen för orkar inte en ensam kväll igen. Nä nu ska jag ta en cigg och sen dra tillbaka till skolan.
pusssssssss !

paranomal activity 3 .. ?

yao nu sitter jag här igen. Kollar lite på tv samtidigt. Funderar på att slänga på någon film och lägga mej i sängen, vågar man sej på paranomal activity 3 nu på kvällen när man är ensam hemma och allt ? naaa .. tveksamt. Pratade innan med fina jossan, var ett tag sen & en sak är säker .. jag saknar den tjejen! får dra dit nu snart nåndag tycker jag :) ojojoj.. där kom t.om ett litet leende. orkar inte med mer tårar, försöker tänka på annat. Hoppas ni sover gott.
pussssssss

måste tänka framåt.

ligger här i sängen och har hans tröja i famnen, luktar på den, för jag vet att den lukten kommer jag aldrig mer få känna .. detta har varit bland dom sämsta dagarna någonsin. Mår illa, förskyld, ögonen svullna, ont i halsen&huvudet. Försöker sluta gråta för allt blir bara värre, men det går inte. Förlåt för alla emo-inlägg nu idag, men känner att jag har ingen glädje att ta ut i mina inlägg. allt är svart. över. borta. och det är något jag inte kan/vill fatta. Blir nog att lägga sej framför tv;n snart. Drar t skolan imon iallafall, för märkte att det var mke bättre att ha nått annat att tänka på. Tänkte knappt på det idag & var knappt ledsen, var väldigt glad faktiskt. Skrattade&hade kul. Men så går det när man har så underbart bra vänner, ni är guldvärda ! :love:

it's over.

21/11-11 - 18/1-12 .. </3
min fina prins, min älskling, min bebis, mitt liv, mitt allt, är borta.
mitt hjärta är sönder och min själ är död.

jag älskar dej koen eijkelenboom,
det kommer aldrig finnas någon som du! :'(

you're the only one.

sitter här me syster och kollar lite tv. AFV just nu & det kan ju va kul ibland .. HE-HE. nämen väntar faktiskt på att grey's anatomy ska börja! Skolan idag gick bättre än förväntat faktiskt. Hade sovmorgon så började klockan 09.10 och dagen började ju inte direkt med det bästa ämnet, gympa. Var med för första gången denna termin, var basket så var nt så farligt. Efter gympan vart de lunch, SO, spanska, matte&NO. På matten gick de lite värre .. men efter att ha vart ute en stund blev de bättre. Efter skolan tog jag sällis som vanligt med moiis och nu sitter jag bara här somsagt. Nä nu ska jag göra nudlar. :love:
pusssssssssss!

det gör ont.

Har du någonsin varit förälskad ? visst är det ibland fruktansvärt ? Det gör en så sårbar. Det öppnar upp bröstet och det öppnar upp hjärtat och det betyder att någon kan ta sig in i dig och röra till allt. Man bygger upp alla dessa försvarssystem. Man bygger upp en hel rustning, under flera år, så att ingen ska kunna skada en, och sedan kommer en person och man ger den personen en liten bit av sig själv. Den gör något dumt en dag som att kyssa dig, eller le mot dig och sedan är inte livet ditt eget längre. Kärleken tar gisslan. Den kommer åt en. Den äter upp en och lämnar en gråtandes i mörkret, så att en enkel fras som "jag kan inte dethär", eller "jag vet inte mer" förvandlas till glassplitter som tränger sig in i hjärtat. Det gör ont. Och det är inte bara inbillning. Det sitter inte bara i huvudet. Det är en själslig smärta, en kroppslig smärta, en riktig "ta sig in i dig och slita dig i stycken"-smärta. och ingen kommer någonsin förstå hur ont det gör.

kom tillbaks.

sitter här i min säng. borde egentligen sova vid detta dagset men jag kan inte. jag är grymt jävla ledsen så att jag inte längre vet vart jag ska ta vägen. Hela jag skakar och hela min värld har rasat samman. Är inte det konstigt ? att hela ens värld kan rasa samman bara sådär på några sekunder ? får se hur jag gör med skolan imon. Tror jag ska gå trots att jag inte mår så bra, men är bättre att gå till skolan, träffa mina kompisar och iallafall försöker glömma det som hänt ett slag istället för att ligga hemma och gråta hela dan. Men fårse, kanske bryter ihop totalt det kan jag ju inte veta i förväg. Nu ska jag försöka drömma bort ifrån denna mardrömmen och hoppas jag drömmer om att han&jag är lyckliga, att drömma får förbli min enda lyckliga stund här i livet. sryy för värsta emo-inlägget .. men behövde skriva av mej lite.

it will never be another you.
it's hard to let go of someone you truly love ..

-

att mista kärleken är som att dö,
den enda skillnaden är att döden har ett slut

come and get u some caandy

sitter här nyduschad och lyssnar på gamla godingar me akon :) chill dag och trött som faen är jag. När klockan ringde idag var jag allt annat förutom pigg .. klockan ringde 06.20, men jag steg inte upp förens 07.15 då pappa var här inne och väckte mej ett antal gånger. Hade stor lust i att stanna hemma och sova hela dagen men sen drog jag t skolan ialf. Dagen i skolan var chill faktiskt. SO, två NOlektioner, HKK, slöjd & engelska. På Hkk;n började vi med att inreda våran "lägenhet" och vi har bara 35 tusen att inreda för ;O så rätt svårt att leta efter så billiga, men endå snygga möbler som möjligt. Efter skolan tog jag sällis hem med moa och när jag väl kom hem tog jag lite käk, satte mej och kollade O.C & somnade ett slag. När jag vaknat tog jag en dusch och nu sitter jag här :) Ska föna och platta håret snart. Skriver kanske sen.
pusssssss !

kille hänger sig i cam live på flashback.

asssssså omg typ de värsta jag sett på länge ;O
en kille skriver på flashback att han ska hänga sej osv, och sen på slutet gör han det och det hela filmar han.
Detta hände för något år sen men har inte sett videon förens nu.
videon ;

http://www.liveleak.com/view?i=5e3_1286805999

film.

nu ska jag kolla film med syster, sry för dålig uppdatering idag men sånt är livet.
skriver imon, pussss !

koen eijkelenboom <3

50 frågor om din pojkvän


Du är tillsammans med? - Koen Eijkelenboom

Och varför det? - för att jag älskar han mer än allt annat på denna jord !

Har han fått något smeknamn av dig? - klart :)

När blev ni tillsammans? - första gången; 5oktober2009, andra gången; 21oktober2011.

Hur träffades ni? - ööhm ute me folk
Kände ni varandra innan ni blev ihop? - näe

Hur gammal är han? - 17 snart 18

Älskar du honom? - över allt annat! :love:

Har du slagit honom? - ja .. (a)

Har du roligt med honom? - roligast.
Skulle du kunna bo med honom? - yez.

Beskriv honom med tre ord? - underbar, finaste, bäst!

Hur länge tror du ni kommer vara tillsammans? - vet inte ..

Får han dig att skratta? - ja, alltid. :)

Vad för slags filmer ser ni på ihop? - olika

Får du fjärilar i magen när du ser honom? - hihih, ah (:

Vad har han för ögonfärg? - blåa

Vad är det finaste du fått av honom? - 12 st rosor på våran ettårsdag!

Har ni samma humor? - typ

Planerar ni framtiden ihop? - hihih jaa (a)

Skulle han bli en bra pappa? - jaa

Vad gjorde ni senast ni träffades? - busade utanför skolan :)

Vad gör han när han inte är med dig? - är med oliver såklart. his soulmate ffs.

Svartsjuk? - mjo

Har ni bråkat någon gång? - ehja

Har ni haft ett uppehåll i ert förhållande? - jaa, 9månader.

Skulle du kunna vara otrogen? - nehhh!!!!

Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst? -  2 veckor typ

Vem håller i fjärrkontrollen? - ingen av oss :)

Går ni ut ofta? - jo rättså

Har ni samma musiksmak? - nja, vissa

Är han romantisk? - yaao.

Stöttar han dig med dina drömmar och mål? - jo,

Har han någon fobi? - ehhm yeah

Gillar han sport? - jao. fotboll, cross

Är han en djurvän? - jaa :)

Kan han sjunga? - neee .. (a)

Spelar han nått instrument? - nä

Kan han laga mat? - OHJA MA' MASTERCHEF <3

Är han envis? - inte mer än mig

Tycker han om att resa? - tror ja väl.

Vad gjorde han som fick dig att gapskratta sist? - vet inte, men var idag ialf :)

Vad är det sötaste han gjorde sist? - kan inte svara på de för han gör alltid söta saker!


lämna mig inte.

My body's shaking, right through my bones.
So take me by the hand, please don't leave me here alone.

jag älskar dej .. </3

i love my boy ♥


du får inte ge upp utan en kamp.

image description
(bild sen gympan i fredags, HEHEHEHHOI)
im cooooooooold and i want ma' baby here .. :( söndagen är här igen & imon är det skola. WÄÄÄ! inte alls taggad och så har jag en massa läxor som måste göras. fyblä! Lyssnar på kapten röd för han är pretty gooood och ah helgen har varit gosig. I fredags åkte jag t baby klockan 16.20 och sen lite senare på kvällen åkte vi hit t lessebo igen. Va på fritidsgården ett tag och sen var vi lite ute. Åkte hem runt elva tiden igen och då vart de ba en massa mys me film & så. Lördagen var ungefär samma, myyyys & lite oliver. Sen idag slappdag. älskardej! :love: Nu ska jag sätta igång med min musikläxa, pusssssssssssssss


torsdag - 21:54

377064_2173825431610_1426025407_31794129_180796697_n_large

dagens ..

dagens kväll - lite matteplugg, sova.
dagens saknad - min syster.
dagens köp - ingenting faktiskt.
dagens låt - titanium - david guetta
dagens roligaste - älskling :)
dagens fina vän - maja lohman ♥
dagens känsla - glad, flummm, men samtidigt trött som faaen!
dagens längtan - SOMMMMAR! and ma super sweet 16 .. ;)
dagens lugnande - musik.

naaaaw!

Babies-wallpapers_large
så sööt så att man typ dör lite .. :)

duktig chey!

tjenis, vatt lite off på bloggen idag men har faktiskt viktiga saker att tänka på än den på dagarna t.ex läxor&älskling som idag. Orkar inte berätta om dagen i skolan för den var precis som alla andra skoldagar, tråkig. Så därför börjar jag att prata lite om sen jag kom hem. Jag gick hem från skolan, slutade vid halv tre och då gjorde jag inte så mke, väntade på älskling som vart på möte & vid 15.30 kom han typ. Vi gosade och lite annat sånt mysigt! :love: vid fem drog han och då satte jag mej framför tv;n och kollade grey's anatomy samtidigt som jag försökte öva lite på mitt matteprov jag har imon. procent och sånt skit .. kill me! Har även ätit jävligt god mat & skrivit min skapelseberättelse, så dagens insats har alltså varit bra! :D Nu ikväll blir de ba att duscha och kanske gå igenom matten en extra gång, annars sitter jag nog här tills jag går och lägger mej. så jag skriver senare.
pussssssssss !

duscccch.

tog en liten varm&skön dusch precis :) frös som satan så det var grymt skönt. Ska försöka fixa min plattång så att jag kan platta och fixa mitt hår imon. Är grymt trött på mitt lockiga fula hår. Ikväll blir de chill, ska lägga mej tidigt ohså för är verkligen trött. Vet inte om jag skriver mer, men annars skriver jag imon.
pusssssss !

onsdag - 18:26

tjaaaaaaaaaa, älskling har precis dragit hem efter en mysig dag tillsammas, loveu. :love:, Tog en lite längre sovmorgon idag för jag orkade verkligen inte stiga upp när klockan ringde + att jag nt mådde sådär jättebra .. men stack t skolan runt tio ialf, så var nt i skolan sålänge och dessutom ringde älskling under spanska lektionen och sa att han var här och då var jag ju tvungen att dra ut och träffa han :) så missade spanskan&sen mattelektionen efteråt. Efter skolan var ja en liten stund me majzan&moiiiz och sen stack ja hem t mej där bebisen var. Nu sitter jag bara här .. kom precis på att jag har matteprov på fredag & jag har nt matteboken me mej hem så de blir pluggpluggplugg imon :(! nu ska jag snart äta, skriver sen.
pusssssssss

tisdag - 07:35

nu är jag klar & redo för första dagen i skolan efter lovet, WIHO! när klockan ringde var min första tanke att jag skulle dö, men .. har ju överlevt såhär långt ialf så överlever nog denna dag trotsallt! :D + att ungdomsmottagningen räddar min dag lite. Sitter här och väntar på att moa ska smsa mej & då drar jag mej ut i snön. Ja finns väl nt så mke mer och säga. Men ni får ha en bra första dag i skolan ni som börjar idag.
pusssss! :love:

please, don't give me a reason to say goodbye

tror det börjar bli dax för mej att förbereda mej för sängen. Inte speciellt trött, menmen .. lägger väl mej och kollar lite tv tills jag somnar :) morgondagens planer - skola, ungdomsmottagningen & kanske älskling. :love: ni får sova så gott & drömma sött, så skriver jag mera imon. 
pussssss



tjejer.... ni vet.

Just-girly-things-23_large
(som jag ska göra inatt för saknar bebisen .. :()
Just-girly-things-22_large
Just-girly-things-21_large
744415-12-1324918162148_large
201211143736251718295_sbig_large
Just-girly-things-30_large
Just-girly-things-4_large

da best!

hemma igen efter mysig dag/natt hos den bästa! :love: Hade gärna stannat några dagar t, men givetvis ska skolan komma ivägen .. kan säga som så här att jag nt alls är ett dugg taggad på att börja skolan imon. Gå upp tidigt, sitta vid en bänk flera timmar ohja, vad finns det för bra med det egentligen ? det ända bra är väl då att man får träffa sina vänner, vissa av dom har jag nt träffat på hela lovet så det ska ju såklart bli kul. :) Sticker ifrån skolan en stund imon innan tio. Har nämnligen tid på ungdomsmottagningen klockan 10 imon, så dagen kmr nog ändå gå hyffsat snabbt. (y) nååå vad har jag hittat på idag då. Jag och älskling vaknade vid halv tre tiden, vi gick upp och satte oss och drack kaffe & rökte, vilket vi gör varje morgon direkt när vi vaknat. Vi satt där nån timme sen förflyttade vi oss t tvrummet och kollade lite tv & sen vare käk. Efter maten vare tänkt att vi skulle dra t lessebo men de sket seeeeeej och efter en massa sliiiiiit och skit så satt vi ialf på bussen vid 20.15. Vi var ute en stund i snövädret, men babyy stannade nt här så länge tyvärr ... så jag gick hem sen. Nu sitter jag här nyduschad & hungrig så ska käka lite kvällis :)
pusssss på er!

LOVE.




:love:

bloggen, cpar ?

eeeeeeeeeeeeh i think my blog is kinda fucked up :O ellor ? skulle mecka lite me den, men sen blev de feel ohjaa äre nått fel på den ? haha . för hos mej äre nt de nu, men de va de innan. ohja är seeeeeg för har nt ätit än så de ska jag göra nu. 
p0sssp0ssss

your lips my biggest weakness ..

nu är jag fixad och klar & de blev mitt naturligt lockiga hår idag mee för min plattång funkar inte, wääääää :( hur ska jag klara mej .. ? Den typ sista dagen på lovet ska spenderas hemma hos min älskling, så dagen/natten kunde inte blivit bättre. Dom hämtar mig vid sju tiden så jag ska käka lite nu & sätta på love and other drugs som jag aldrig såg igår. Haddde nice ;*
pusssssssssss

hello there hottie


nova, 9 år <3

im awaaaake fast ja vetefan t vilken nytta. Kommer antagligen inte göra ett piss idag för vad finns de att göra liksom ? Får väl ändå ta oh fixa mej för man vet ju aldrig va som händer. jag är trött. måste göra nått, bye :)!

gratttis till min sötnos nova som fyller år idag, puss på dej! ♥

fuck.

och detta var ju inget jag borde fått läsa idag ..

thats right ;)

mobile phone texting autocorrect - It Must Have Been Right After That Salad of Hilarious

eh aha.

eeehmm jooo eeeeeeh film va de ja! har nt hunnit till tvrummet ännu och babsen har gått och lagt sej så it's just meeee tonight. va ska jag göra ? FIESTA ? ööhhm yeah. not. Mitt liv är tråkigt somtimes, men de är rätt skönt de me :D ne ja tror faktiskt de blir film nu & skriver jag inte ett inlägg t ikväll så har jag somnat under filmen. Fast jag funderar fan på att dygna ... nt alls trött. aya. cpeinlägg. puss.

love and other drugs.

nu är jag hemma igen efter en underbar natt hos älsklingen! usch vad jag saknat honom asså. Man kan verkligen nt tro att man kan sakna någon så mke efter bara 5 dagar, men jag lovar .. de är sant. Var ialf sjuuuuuukt underbart att träffa honom igen & vi hade värsta mysiga hemma kvällen igår :) Me tända ljus, mat & prisonbreak. Bättre kan de knappast bli ha ? Idag tog jag ialf bussen hem 19.25 & dirr när jag landade i lessebo träffade jag lille maluuun. Vi snackade om allt mellan himmel och jord, känns alltid lika bra efter att man träffat den bruden asså. tjejen är grym! :D Nu har jag nyss tagit ut mina aggrissivitet på älskling i telefon (och nej är nt arg på han ..) och nu ska jag sätta mej i tvrummet och kolla love and other drugs me baba, mysmys (:
ha en trevlig kväll, pusssssss!



hehheheheh asnice faktiskt

V71avs4aupfvqglix76s_large

f r e d a g ,

fixad och klar. Har även hunnit me oh käka lite middag & kolla på jersey shore avsnittet. Helt awesome :D! finns inget bättre program, for sure. Nu ska jag väl nt göra så mke, sitta här tills älskling smsar och säger att han är här. hihi, längtar efter honom .. :) packa lite me kanske & byta om? naa får se om jag pallar. Nu kmr jag nog nt skriva mer innan han kmr så ni får ha en trevlig helg.
pussssssssss

jersey shore biatchezzz

duschningen och sminkningen är avklarad! nu äre ba att ta av mig älsklings tröja (som jag typ bott i dessa dagar han vart borta, luktar han ju han ..) och byta om t mina egna kläder. Sen torka, platta & fixa håret. Sen är jag redo :) men innan jag glider iväg så ska jag kolla på det nya avsnittet av jersey shore season fiiiiiiiive, grymt tagggad! got2go. pussssssssss

nyvaken.

nyss vaknat & nu blir de dusch & fix och sen träffa älskling ikväll.
pusssss ♥

let me hold you for the last time, it's the last chance to feel again

tvätten hämtad & vikt. så nu förtjänar jag faktiskt lite mat i magen.
ska ställa mej och stega några ägg & sen lägger jag mej och kollar tv resten av kvällen.
pussssssss



hämtar tvätten

hämta och vika tvätten.
känner mej grymt vuxen :D
pussssssss

true. :D

Y_182904189_large

underbar låt


livet leker,

vatt busy hela dageeeeeeeeeen. satte på mej lite smink & drog t kusin. var där ett tag. Kollade på rango me lille nicolas och busade och sånt skit man gör med små skitungar. :) Har nt pallat platta håret idag, så snacka om att de är knullruffs ;O me tanke på att jag duschade igårkväll me .. hehehehee jättesooooooeeeet! -.- Tvättar håller ja på me nu oxå, duktig cheeey (Y) första gången jag tvättar riktigt by myself ;) men de blir nog bra hoppas ja. imon kommer bebis heeeeem
pussssss

nyvaken.

precis nystigen upp ur min säng. Hade hoppats på att kunna sova t tre idag med så att dagen skulle gå fort tills imon .. men auu tydligen nt. Idag får jag se vad dagen har att erbjuda :) som vanligt kmr jag nog vara en latmask och nt orka göra ett piss, och vädret är nt det bästa så tror faktiskt nt ens jag går ut ur dörren. Kanske slänger iväg ett sms t kusin och ser om hon är hemma och drar dit, får helt enkelt se. Nu ska jag klä på mej och lite sånt för här sitter jag fortfarande i pyjamas, BUSIGT.
pusssssss

jersey shore <3

sitter och kollar jersey shore me syster och de är awesomeeeeeeeeee
pusssss

Tumblr_lx6dwuecvi1r86we0o1_500_large

julklapp!

juste glömt att visa vad jag fick i julklapp ... :) 
men fick ialf;

caaaash .. ♥
smycken
hårsaker
månadssten
parfym
bodylotion
bodyspray
osvosv.

& världens finaste väska av älskling. (A)

sämsta bilder, men det är ialf en väska från elite & den är BRUN inte grön, hihi.
taaack bebuuu, love u ♥

yes, i do it right now .. <3

Tumblr_lmxa3lmkv41qgmt97o1_500_large

nails

nyss fixat mina naglar lite fult sådär, hehe .. men mke bättre än hur dom såg ut innan ialf, de va fan katastof. Så dom här får väl duga nu ett tag tills de försvinner. nååååå va ska man hitta på resten av dagen då? funderar på att dra t affären köpa en massa fettttt & sen lägga mej och kolla på film & feta mej. låter bra haa ? skriver senare ialf.
pussssss

baby, im a rockstar!

sitter här och chillar galeeeet me en massa musik och skit, L O V E. ♥
tror jag måste dra ut en sväng idag ialf ... måste fixa cigg cuz im cigglös today, & det suger yao. ajaa de va väl allt för nuuu , onödigt inlägg men whatever.
pussssssssss

magknip.se

precis vaknat .. och klockan är tre, lagom tid att vakna tycker jag! :D Har en sån sjukt magknip att jag typ håller på att vikas på mitten, abooooo så jävla jobbigt ): kanske borde äta något ? ska man ens göra de när man har magknip ? ;O haha vetefan. Vet nt om jag ens ska fixa mej idag elle nått, har nt fixat mej på hela veckan så varför nu ? ska nt hitta på något idag heller för ut tänker jag fanimej nt dra. Nä nu ska jag slänga i mej lite mat och hoppas på att magen blir bättre.
pusss

mina tankar går till dig idag älskling .. </3

PUSSSS.

6272a18618aec3b47d3ba0c082a5b58c_large
precis pratat me min älskling i telefon, han är i holland förstår ni
& jag saknar min bebis .. :(
nu blir de att dejta sängen, pusssssss.

2011.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - ja.
2. Höll du några av dina nyårslöften? - nej.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - nej.
4. Dog någon som stod dig nära? - nej.
5. Vilka länder besökte du? - Kroatien ♥
6. Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? - mer sol o värme tack!
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? - väldigt många, men tex när Iva o jag va på Liseberg och Kroatien såklart!
8. din största framgång 2011? - Lärt mig att 'släppa taget'.
9. Största misstaget? - Vet inte.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? - ja.
11. Bästa köpet? - Resa till Kroatien hehe fast det va ju mamma o pappa men ah. Typ armbandet i Kroatien!
12. Vad spenderade du mest pengar på? -  kläder tror jag.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? - ja
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? - jävligt många, men särskilt låtar med Jeremih, typ Moving om och Birthday sex haha.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - Ledsnare..haha emo.
16. Vad önskar du att du gjort mer? - Vet inte riktigt
17. Vad önskar du att du gjort mindre? brytt mig när jag inte borde gjort det.
18. Hur tillbringar du julen? - med släkten.
19. Var du kär i år? - ja.
20. Favoritprogram på TV -  Pretty little liars, Oc, osv
21. Bästa boken du läste i år? - Typ inte läst så mycket i år hah
22. Största musikaliska upptäckten? - har börjat älska typ rap o såna grejer
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? - hmm..pengar kanske
25. Något du önskade dig men inte fick? -  data hah
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? - kommer inte ihåg.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? - Ja
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? - vetinte riktigt.
29. Vad fick dig att må bra? -  Kroatien o andra härliga sommarminnen.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? - haha vetifan, Jeremih typ.
31. Vem saknade du? - de från språkresan.
32. Den bästa nya ersonen du träffade? - hmm vet inte riktigt. Glassbarenkillarna haha nejmen!
33. Vad var det bästa som hände dig i år? Kroatien helt klart.
34. Vad är det hemskaste som hände dig i år? hmm att åka hem igen?!
35. När hade du riktigt roligt? sommarlovet!
36. Ditt motto detta året? näääää.. vetinte.
37. Bästa sommarminnet? Svårt att välja, men typ när Ida Iva o jag va vid färjestaden en sen kväll o tog foton i solnedgången, fettmysigt! Eller när Ebba, Iva o jag dampade runt i Rovinj, när vi körde dunkgömme!
38. Vilka har funnits där för dig? många.
39. Var 2011 ett bra år för dig? Sådär faktiskt haha..men då kan det nog bara bli bättre!
1. Gjorde du något 2011 som du aldrig gjort förut? - ja.
2. Höll du några av dina nyårslöften? - nääe tror nt ja hade några ;d
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar 2011? - nääe
4. Dog någon som stod dig nära? - näe
5. Vilka länder besökte du? - haha, sverige .. -.-
6. Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? - happinesss maybe
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? - 9 mars .. </3 & sen 21 oktober ♥
8. din största framgång 2011? - jadu, bra fråga.
9. Största misstaget? - i fucked everything up
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? - jovars
11. Bästa köpet? - vetefan. ;)
12. Vad spenderade du mest pengar på? - kläder, cigg
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? - ja !
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? - ojoj, många låtar ..
men en av dom är easy skanking - bob marley, sommaren ♥
15. Var du gladare eller ledsnare 2011 jämfört med tidigare år? - betydligt ledsnare.
16. Vad önskar du att du gjort mer? - vene ..
17. Vad önskar du att du gjort mindre? varit mindre fittig ?
18. Hur tillbringade du julen? - med släkten.
19. Var du kär 2011? - ja ..
20. Favoritprogram på TV? -  OC, gossip girl, OTH m.m
21. Bästa boken du läste år 2011? - gossip girl .. ?
22. Största musikaliska upptäckten? - wiz .. (a
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? - moneey
25. Något du önskade dig men inte fick? -  önskade mej ba pengar ;p
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? - firade den me älskling.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? - yes.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? - typ idealet x)
29. Vad fick dig att må bra? -  mina fina vänner. ♥
30. Vilken kändis var du mest sugen på? - ojoj wiz helt klart
31. Vem saknade du? - khoen eijkelenboom.
32. Den bästa nya personen du träffade? - josefin, lärde nt känna henne då men träffade henne första gången då :)
33. Vad var det bästa som hände dig i år? fick min älskling tillbaks.
34. Vad är det hemskaste som hände dig i år? förlorade han ..
35. När hade du riktigt roligt? sommarlovet, helt klart!
36. Ditt motto detta året? vet nt ;d
37. Bästa sommarminnet? alla min systers och mina mysiga nattvandringar .. (A)
38. Vilka har funnits där för dig? många.
39. Var 2011 ett bra år för dig? I början var det underbart, men sen blev de skit.
Nu hoppas vi på ett underbart 2012 ♥
en härlig sommardag i växjö!

...

Tumblr_lte2y5gss11qbg2ybo1_500_large

grymt skön låt.


baby, you can count on me, no matter what. ♥

jag förlåter dej, även fast du tog sånna beslut

seg dag, men endå rätt chill asså.
träffade mois en stund innan. Vi gick ute en runda oh ba snackade om allt .. :) alltid lika trevligt. Blev typ regnkaoz sen så vi drog hem. Hemma dansade jag av mej min sorg en stund, blev ganska svett så jag hoppade in i duschen efter de för alla som vill veta ;) har även hunnit slänga i mej en påse nudlar & en liter mjölk. + att jag har laddat ner en massa sköna låtar så jag och syster kan ha feeezt för oss själva här ikväll eftersom vi är home alone. jaja, nu blir de att hjälpa syster laga lite mat och kanske hjälpa henne att äta lite av de me .. ? 
peeeace

2011 - 2012

nytt år & nya möjligheter. Jag fuckade totalt upp 2011 t max, och det ska nt hända igen. Jag har bestämt mig för att 2012 ska bli ett av de bättre åren någonsin. No more tears, and no more regrets. Man lär sig av sina misstag och mitt var nästan hela 2011 kan man säga.
2012, bring it on bitcheeeez !
374344_200960953330200_100002488914585_391541_1636640906_n_large
384572_2977486524089_1469644809_33059888_618844370_n_large

amanda bloggar, wow.

nt bloggat på ett tag, men de har ja ju redan skrivit ..
inte haft internet och sen nu när vi väl haft de har jag nt pallat. Sista veckan på jullovet då, känns .... sorgligt. Jag orkar nt me skolan asså ;O men jullovet har varit underbart! och ännu underbarare hare varit utan snö, hihi (: Har ialf precis varit ute och sagt hejdå t mina små knoddar, som ska åka hem idag. kommer sakna dom, men vi får hoppas att det inte dröjer 6 år igen tills nästa gång vi ses :) Nu ska jag hoppa in i duschen ellle nått, fixa mej lite om jag pallar. ha't gött!
pusssss

.


RSS 2.0