im faded.

Tjaaa kom nyss hem från älskling o nu ligger jag i sängen o försöker somna om. Han skulle på möte i växjö så fick dra hem såhär tidigt. Idag ska jag förhoppningsvis va me lindisen om hon kmr hem vilket jag hoppas på! hihi nä nu ska jag sova o sen när jag vaknar igen ska jag duscha och fixa mej. pusshej!

words.


mot älskling.

godmorgon sötisar!
har nyss fixat klart mig och packat väskan, för vilken minut som helst så åker jag t älskling! Han har möte i lessebo just nu och då ska dom plocka upp mig på vägen hem :* hihi. Vet nt när jag kmr hem eller uppdaterar igen, vi får se helt enkelt. Nu ska jag byta om oså vänta på älsklingen!
pussshej :love:

du är allt.

Ibland undrar jag om kärleken verkligen är värd att kämpa för,
men sen kommer jag och tänka på ditt fina ansikte,
och jag är redo för denna kamp.
jag älskar dig finaste & bästaste du ♥
vi klarar allt tilsammans!

wtf....


i'm into you

soooorrrry ja ber om ursäkt för dålig uppdatering men jag tror jag typ glömt bort vad en data är nu på lovet :) nämen de visar ba att jag har ett liv. Jag hade somsagt en awesome midsommar me brudarna! lördagen drog jag t min älskling och jag kom faktiskt hem igår, så ja stannade några dagar. Vi har gosat såklart, åkt moppe, vatt på outletten, vatt me noah, oliver, robert & så kom även millan en stund i måndags tror ja de va :) Nu i veckan elle i helgen drar ja nog t kalmar, verkar va lite röjj där så åker nog dit o stanna nårra dar om ja pallar ;) Nu ska jag ladda ner nån film, sätta mej o kolla på den o äta lite godis o dricka läsk :*
pussshejdå!

midsommar.


-

pappa .. :love:

städning.

Städa när man är bakis är nt direkt de bästa som finns....

festligheter.

Ligger i sängn o dör lite smått efter midsommars festligheter! Jag hade sjukt roligt vill jag börja med o säga så att jag mår dåligt idag var värt det som fan! vi började dricka hos mig med saga sandra linda o kamila, vi hade de trevligt i våran ensamhet iaf. Lite senare bestämde vi för att dra på fest så vi drog t lucas däre va ett jävla röjjj! hade skitskoj o jag har nog nt dansat såhär mke på länge... märks för att träningsvärken idag är nt o leka med. Lite efterfest med linda linus o jc , men linda o linus somnade direkt så jag o jc satt o snackade o hjälpte gubbar o lite allt möjligt.. kom hem vid sex på morgonen idag ungefär. Nu blire duschen så ja kan känna mig som en människa igen o sen drar ja t mamma för lite käk o sen älsklingen :* HÄÄÄRLIG MIDSOMMAR!!!! Pusss

midsommar!

Tjaaaa sötisar! ett tag sen sist o nu när jag ändå ligger i sängen o mår som ja förtjänar så kan jag lika gärna slänga in ett mobilinlägg. Gårdagen blev lite vindrickande för min del ;) jag blev väl full o glad o lilla mammalinda fick bada mig :) idag har shaggy, linda oja ba legat o slappat, kollat film o nu är vi med om en kattförlossning oxå.. trevligt trevligt! snart blir de att fixa t sej lite, o dra o käka lite midsommarmiddag hos kusinen innan vi drar igång me lite festligheter hemma hos mig med fint folk! tror kvällen kommer bli lyckad!! fattas ba mitt lilla hjärta... menmen pussshej glad midsommar!

min kärlek.

Du har platsen i mitt hjärta som ingen annan har,
du är leendet jag bär på,
du är lyckan av min dag!

lördag, söndag, måndag!

Lördagen efter festen vaknade man ju upp och mådde som förtjänat. Låg i sängen i flera timmar tills jag bestämde mej för att hoppa in i duschen och när jag kom ut var shaggyboo hemma hos mig. Vi fixade t oss lite och sen hade vi massa damp resten av dagen tills jag drog till älsklingen! Sov hos älsklingen tills igår och vi har haft en massa mys. Varit me oliver&noah, hyrt film, käkat masssa godis, åkt moppe osånt, bästa! :* Idag blire nog att dra t linda den lilla sjuklingen en sväng sen vet jag inte, men en sak vet jag... NU SKA JAG TA GLASSSSS & imon blire staaan. pusssshej! SOMMARLOV ÄR BÄÄÄÄSTAAAAAA :love:

sleten tjej ohyess!
Finaste du! :love:
gulledej!
älskar dig bästadu!
gaaaaay som nt ville va me på bild :* men här ser ni reslutatet av tatueringen, awzuum!

bildbomb!

Har ju inte bloggat på ett tag så kan skriva lite om avslutningsveckan och vad jag annars haft för mej. Sista veckan hände rätt mke. Vi hann med en dag på liseberg som jag redan skrivit om. Dagen var iallafall hur bra som helst! På onsdagen sen hade vi avslutningsmiddag i flustret med alla niorna. Det var hur kul som helst och jag vill tacka alla som gjorde den kvällen till en minnesvärd kväll. Bjöds på mat, sång, skådespel och "disco", sjukt roligt. Torsdagen var det lite femkamp mot lärarna, själv var man ju inte med men det var väl en kul grej. Sedan på fredagen vart det då själva avslutningen. Jag höll mej ifrån tårarna då under avslutningen, men dom kom istället ut på den grymma avslutningsfesten i hovet som vi hade sen på kvällen. Där vart det både en massa glada miner, men även massa tårar emot slutet. Men kan säga att den sista veckan inte kunde blivit bättre! Nu väntas det ny skola och nya människor till höst, och det kommer nog bli bra! Nu kommer jag slänga in en liten bomb av bilder sen dessa dagar :)
Liseberg :)

iavslutningsmiddan!
bästa klassen! :love:
fick nt så många bilder från skolavlutningen men fick nårra!
festen!!! bjuder på dessa ;)
söööööta!!

liseberg.

tjaaaa, lite halvdålig bloggning på senaste men jag har faktiskt inte haft tid. Somsagt var vi ju på liseberg igår alla nior, de va asnice! Jag och brudarna hade hur kul som helst, åkte i stort sett allt o blev skitblöt i kålorado så va tvungen att gå runt blöt o kall hela kvällen + bussresan.... bussresan hem var hemsk. Jag var skittrött o frös oså ville nt vissa hålla käften så man fick typ damp o sen bröt en viss person ens fot oxå så det blev ännu värre. Vi kom hem runt två o då gick jag o la mej direkt. Idag vaknade jag vid tolv ungefär och älskling kom hit vid ett tiden. Vi har bara gosat idag :* han åkte hem runt fyra o sen dess har jag typ bara sovit. Är fortfarande helt slut sen igår. Jao, nu ikväll ska jag väl inte göra så mke så blir väl dator/tv. Hadde nice pusssss! :love:


shaggy, jag&timmy påväg t göteborg!

gulle du! ♥



lindagos i kålerado :)

love you!

sry shaggybooo, men du är alltid söt :)
sitter hos mamma nu för tillfället. Kom hit för en liten stund sen efter att ha sovit hos lindisen inatt. Träffade älsklingen igår som var några dagar sen, det var helt underbart!! saknat han som fan. Men han kommer hit idag tror jag o då blir de mys :* En vecka kvar i skolan, sen SOMMARLOOOOV!!!!! :love:

love life.

Skulle bara säga det att jag klarade matten, WOHOO känns såklart awesome! imon drar vi t liseberfg o ba en vecka kvar på skitskolan, kan inte bli bättre! jag älskar dig koen eijkelenboom :love:

dansa pausa.

Tja! sitter just nu i soffan o kollar lite film me papsen. Kom nästan nyss hem efter att ha varit med mina fina tjejer. Inte så bra dag kanske, känner mej rätt....tom, men ändå lättad över att jag nu lämnat in alla uppgifter + gjort mitt avgörande matteprov idag vilket jag nt vet hur de gick. vågar nt hoppas på för mke! En vecka kvar i skolan och det känns helt jävla underbart! lämna denna skit skola föralltid. O på måndag drar vi t liseberg o i veckan hinner jag även me lite avslutningsmiddag, student och fest. Nästa vecka lär bli awesome! nä nu ska jag duscha elle nått ......

matte.

sitter i datasalen med shaggyboo! ♥ Har ingenting att göra här eftersom är klar med allt i skolan nu vilket känns för gött! Har bara ett avgörande matteprov nu vid halv två.... måste se t att klara det annars allt skit. Fredag imon, va händer?  själv vet jag inte, får väl la se va som häääänder. ajjjjjjaaaa har inget mer o säga, im pist pussshej

nationaldagen.

Ligger här lite smått död efter gårdagens festligheter o kollar på när älskling blir tatuerad. Blir asniiiiiice! aja skriver senare, pusss.

mot linda.

nu drar man t lindisen en sväng! :) tjolahopppppp

tisdag.

blivit några mobilinlägg på senaste så df har de varit bildlösa oxå :) Kan väl berätta lite vad jag haft för mej på senaste. Kan börja med att berätta om helgen. Fredag spenderades hemma hos älskling. De va mys :* Hyrde film, kollade på den tsm me millan&oliver och sen gjorde vi nt så mke mer, satt o snackade o lite så :) Lördan var ja tvungen att åka hem tidigt för älskling skulle t kalmar o på kvällen sen blev de fest. Den va lameeee så jag o linda stack hem t mej åt lite o sen ringer robin o då sitter vi helt plötsligt i en bil med han, linus&robin. Va väl trevligt med en liten bildtur sådär på kvällskvisten ;) Söndags drog ja o linda t kosta o käkade pizzabuffé på Don Camillo, mkegotttttttt! hon drog vidare t öland o ja stack hem t älsklingen. Var där ett tag o sen åkte jag hem t linda igen o jobbbade massa matte. Igår vart de skola som vanligt, o efter skolan stack ja t UM, sen hem o sov&käkade lite o sen träffade jag linda o vi stack t joakim en sväng :) sen drog jag hem. Idag är det tisdag och vi är lediga imon vilket är awesomeeeeee!!!! ska sova hos älskling inatt o sen imon åker vi hit igen för att pappa ska tatuera honom :) kmr bli asnice! Nu ska jag fortsätta fixa mig, äta, röka & packa lite så jag skriver senare. pusspuss!

love.

Känner att jag ba måste skriva av mig lite. Jag ligger här i sängen o tänker på allt. Jag tänker mest över att jag har haft sån tur som har fått den perfekta killen som jag verkligen inte förtjänar. Förra året var skit o jag ska nt klaga för allt var helt o hållet mitt eget fel. Jag fuckade allt, hela mitt liv. Mitt liv vändes upp o ner den 9 mars 2011, då mitt allt lämnade mig efter att ha stått ut med mig i 1,5 år. Så mke som jag gråtit då det året har jag inte ens gråtit om man lägger ihop alla ggr jag gråtit i hela mitt liv. Allt var kaos o jag verkligen hatade mig själv som fuckat upp allt med den som jag verkligen älskade mer än allt på denna jord. Allt förändrades. Vi kunde inte ens vara vänner. Båda förändrades o jag tänkte att detta aldrig kommer sluta bra. Men kolla på oss nu. Vi är tsm och hur lyckliga som helst, tror nt vi varit så här lyckliga någonsin. Vi är som nyförälskade och jag skl nt vilja ändra på detta för nånting i världen. Visst vi har våra småtjabb, men det löser sig alltisd. Han kanske nt är bra i allas ögon. folk tänker säkert ba vafan ser hon hos honom, men jag bryr mig inte. Ni som tänker så har nt varit med om detta själva. Ni vet nt hur det känns. Och i mina ögon är han den bästa vad som än händer. Jag älskar dig koen eijkelenboom, nu och föralltid!

<3

koen, jagälskardig!

RSS 2.0