och med det här säger jag godnatt! ♥

Bluebirds_by_ineedchemicalx-d4dbf9v_large
Anu315vcqaeylek_large
Tumblr_lyf3qerfus1r1tot5o1_500_large

how cuuuute ??!?!?

lil wayne, min man!

nu har moa stuckit och jag är alone igen, rolig lördagkväll .. nämen mår inte så värst bra endå :) Vi gjorde inte så mke, satt och snackade om allt som vanligt & gick även och handlade nått åt mej att äta. Efter många om och men, så kom jag iallafall hem med en tonfiskburk, kyckling och potatissallad. Käkat lite kyckling och potatissallad nu och jag är proppmätt! :) Ska iallafall lägga mej framför tv;n och vila lite.
pussshej!

vinter igen ..

som ni märker kanske det kommer komma upp en ganska många egopics här på bloggen eftersom jag äntligen har en kamera att ta kort med. Men det är ju bättre än inga bilder alls, hehe ;) vart ute en liten sväng. Svinkallt, höll på och dö. Mössan&vantarna sattes på igen, jag som hoppats på att slippa de nu .. menmen, det måste ju tydligen snöa. Sitter och lyssnar på musik här i min ensamhet, men om en stund kommer moa hit och joinar mej! fett ju :D nä nu ska jag plocka upp lite kläder osv som ligger i mitt rum.
kyssshej!



-

Nu sticker jag ut i byn för att käka lite. Blir väl pizzan kanske :) cíaaaao!

im sexy and i know iiiiit

yeeah i know ser ut som ett skabbtroll på bilden, men att jag nt mådde bra&att det var tidigt får vara min ursäkt, bjuder på den! AHHH! vaknade klockan åtta idag för att jag var så jävla förskyld och hade en sån tandvärk så de va inte sant ... sen dess har jag bara legat i soffan hela dagen. Pappa åkte precis. Blir hemma själv inatt så om nån vill hitta på nått äre ba att säga t ;) orkar nt dra ut idag. Kallt osvosv. Tror jag ska hoppa in i duschen och fräsha t mej lite. Sen blir det att ladda ner lite ny musik :)
pusssshej!

shuue

nästan nyss kommit hem. Har tvättat bort sminket så gott de går eftersom kan inte få bort det redigt eftersom mina bihålor värker idag som fan .. blir bara värre och värre. Jag är jävligt trött. måste sova. puss!

heheeh ..

ska nu dra ut i lessebo för en liten nattpromenad .... eller ? ;)
hörs imon, puss!

biaaaatch!

kom nyss hem efter att ha varit ute en liten sväng. Kände att jag inte orkade mer. Halsen&min trötthet tog helt enkelt över. ;) Ska vila lite sen får vi se vad som händer ikväll. Stack t skolan idag & jag ångrar mej inte. Dagen gick jättesnabbt & jag hann även med att göra mitt gitarruppspel vilket gick superrrr! så är nöjd med dagen :) Efter skolan stack jag hem och åt potatisgratäng, förklarade för pappa hur vi gjorde på hkk;n & så gjorde han potatisgratängen som vi brukar göra och den blev supergó! :D pappa tatuerar just nu min kusin så sitter och dunkar musik. haha! nu blir det att ta en naaap. JUSTE ! TAGGA PÅSKLOOOOOV :love:
pussshej!

doooktorn

mina planer att gå t skolan idag gick inte så bra. Vaknade inatt, kallsvettades, hög feber och ont i hela jävla ansiktet, bihålorna, halsen, öronen. Mamma ringde doktorn så vart där innan idag. Fick ta lite prover ohså. Visade sej att jag hade kraftig inflammation / infektion. Så har fått medicin nu så snart kommer jag bli frisk! :D Nu ska jag och syster checka lite fails.
pussshej

everything feels so good.

äntligen fresh igen!!! kände mej tvungen att hoppa in i duschen även ifall det kanske inte var ett så smart val eftersom jag har feber. Men var helt enkelt tvungen! kändes som om jag inte duschat på flera veckor typ ;) & kände mej som en hårig apa, ahhaha. Har ialf rakat mej nu, smörjt in håret me allt möjligt för det såg ju ut som sju svåra år. RAKAT MEJ! & smörjt in kroppen me bodylotion & b.u.s :) nu känns det bra! Ska försöka gå t skolan imon, klarar liksom inte av att vara hemma helt ensam hela dagarna. hatar det. Så imon hoppas jag att jag har gud på min sida så att jag vaknar frisk som en nötkärna! nu ska jag försöka få i mej lite mat, vet att halsen kommer streta emot men jag måste.
pusssspussss!

greeeys anatomy

tjaaaaaaaa händer yaaao ? sitter här och väntar på att greys anatomy ska börja på tv. För såhär såg ungefär mina dagar ut efter skolan; OC, unga mödrar, AFV & greys anatomy. Har kollat på OC&unga mödrar. Var det hemska avsnittet idag när marissa dör, wää :( blivit lite sämre igen, högre feber & så har jag dessutom fått ont i öronen oxå. Har inte alls tur asså :) vill uuuuut, köpa glass. Hoppas jag är frisk imon, ingen skola blir det, men ska fan ut & köpa glass, JUMMIE! :D ikväll blir de greys, längtat som fan!
pussshej

på friskningsväg!

idag mår jag bättre! inte alls lika mycke feber, mest ont i halsen. Precis fått i mej lite god mat och nu blir det att slänga på en film. Vill bli frisk och kunna gå ut och njuta av vårsolen :(
pusssshej!

wääe.

min dag har väl inte varit den bästa direkt. Har haft 40 graders feber och har legat och känt mej helt död i soffan hela dagen. Har inte orkat göra ett skit. Har tagit ipren nu så febern har sjunkit och jag mår bättre. Har t.om fått i mej lite mat :) annars har dagen bestått av äppeljuice. Varm som satan är jag, svettas som en jävla gris. Lust att hoppa in i en kall dusch, men jag orkar inte stå upp .. är helt svag idag :o blir nog ingen mer bloggning idag, kommer nog förmodligen inom ett timma däckat i soffan igen.
pusshej!

sjukling ..

halihalå! här har vi en tjej som inte mår alltför bra. Vaknade tjugo över sex och märkte att jag knappt kunde öppna munnen för hade så jävla ont i halsen & att jag var helt genomsvettig & huvudet dunkade sönder. Tänkte först ta en tablett och dra t skolan iallafall eftersom jag har gitarruppspel idag & skulle jag inte göra det idag måste jag ju typ vänta tills efter lovet .. men sen insåg jag att jag var lite för sjuk för det. Sitter här och käkar glass, har tagit en tablett så mår lite bättre nu ialf, men kmr väl tillbaka sen. Jaja, nu ska jag sluta tråka ut er.
Ha en bra dag! :love:

glaaad igen!

nu är jag överlycklig, världensbästa mamma fixar allt! :love: Nu kan jag smsa och allt sånt, så namn vill jag ha till ; 0708864232! Kan berätta lite hur min kväll sätt ut. Träffade sassa en pyttestund innan kyrkan. I kyrkan gick de bra och efter de var jag uute en liten stund, snackade b.la me sulle ohså. trevligt! stack hem för att det var förjävla kallt. Nu måste jag ta en alvedon för allt skrikande har gjort så att jag fått ont i huvet&halsen .. ångrar detta väldigt mke! Nu ska jag ta lite glass som jag hoppas lindrar halsen & sen sätta mej framför tv;n forever alone. ATTANS! missat desperata hemmafruar, aja.
pusssshej!


gaaaay

sitter här och skriker som en jävla fitta för är så jävla aaaaaaarg. Gick och fyllde på min mobil och så funkar det inte ens att fylla på och datan krabbar när jag försöker få tag på mamma.
åååååååååååååååh fml

kyrkan

Nu har jag fixat mej lite ohså. Ska snart sticka ut och möta sassa, sen drar jag t kyrkan. Ska även fylla på min mobil, får fan inte glömma det nu! men ha en bra kväll :love:

justin bieber - boyfriend

Sitter och lyssnar på JB´s nya singel "boyfriend", om jag ska vara ärlig tycker jag den är sjukt jävla bra! Blir väl att sitta och droga den hela dagarna nu ett tag. LOVE!


tatuering!

*SALE* Double Stars Hip Tattoo
Är så jävla sugen på denna tatueringen asså! Jag tycker den är sjukt snygg, men två stjärnor på höfterna. Men jag vet inte riktigt om jag skulle våga det, tänk om jag hade ångrat mig liksom? Då hade jag ju vart tvungen att se den varje gång jag tagit av mej min tröja elle nått. När jag gjorde den vid svanken tänkte jag inte på det så mycket utan bara smärtan. För den ser jag nästan aldrig ändå. Asså jag vet inte om jag ska göra denna tatuering eller inte, är fettsugen! men får vänta och tänka ett tag till.
Vill inte ha den sortens stjärna som på bilden då tror jag utan denna;
Såg en bild på en tjej som hade två sånna stjärnor där & det var äckligt snyggt! ;)


There's nothing worse than feeling like a ghost.

sitter här alldeles ensam och lyssnar på musik :) älskar att vara hemma själv efter skolan. Så jäkla skönt! Måste säga att det varit en chilldag idag! förutom att jag försov mig t klockan 07.20 så har dagen varit superrrr! Hade SO tills ungefär tio i nio då vi i kören skulle samlas i kyrkan. Vi gick igenom skiten en gång och sen vid halv elva kom alla som skulle kolla. Jag tycker det gick bra! mycke bättre än på lucian ialf :o efter kyrkan gick vi dirr och åt, sen hade vi en lektion där vi typ skulle snacka om en teater som vi kollade på i torsdags tror jag det var & sen fick jag sluta. Hur bra låter inte det ? Blir ba att dra t kyrkan vid sex igen och sjunga lite till. Blir nog bra! Nu ska jag ta lite käk och checka lite tatueringar! :D
pusssshej :love:

sommmmmar!

sitter här med äppeljuice, vaniljjoggi & två rostmackor med ost&gurka, MUMS! Precis kommit ur duschen, skönt som fan var det! var som en isbit när jag kom hem. När saga&sandra var klara här så ringer dennis och säger att jag ska komma ut. Så han kommer ner hit och så går vi uppåt & träffar linda&amanda. Vi sitter ute ett tag men sen går vi alla hem t linda och chillar ett tag tills vi sticker ut igen och träffar annat folk. Hamnade vid violen för killarna skulle spela fotboll. Satt väl där ett tag & sen stack vi hem t sassa i typ två sek. Sen drog ja hem! Inte alls taggad för skola imon .. dessa varma&soliga dagar har fått det att kännas som sommar, sommarlov. ÅÅH FYFAN VAD JAG LÄNGTAR T SOMMARN! näe va väl allt för idag, skriver imon.
pusssssshej! :love:

let go of the past

Tumblr_lypydlbbhr1qc0fo9o1_500_large
precis rensat ut "the past" lite genom att radera en massa bilder som inte längre har någon nytta. Först kändes det hemskt, men nu i efterhand känns det faktiskt bra! känns som om jag kan andas igen och faktiskt gå vidare från min förflutna på riktigt :) nu när jag tänker tillbaka inser jag bara vilken jävla idiot jag var, helt jävla blind. Men har äntligen öppnat ögonen och gjort det bästa jag kunde göra, släppa allt. sluta kämpa för något som inte kämpar för mej. Jag mår bra :D , fint väder & snart är det sandras tur.
pusssshej! :love:

shuuuuee

nu är brudarna här & det var saga som skulle börja. Måste säga att tjejen är grymt duktig! :D säger inte ett ända litet ljud ba sitter där och ser söt ut. Slår vad om att resultatet kommer bli grymt! Blir verkligen sugen på en t nu när man sitter och ser någon annan gadda sej, jaja .... Om jag ska vara riktigt ärlig mår jag verkligen inte bra idag. Känns om om jag är typ bakis, fast jag inte är det? förstår ingenting. Får ta en tablett och lägga mej en stund i soffan. FÅR DAMP PÅ LJUDET!
pussshej

tattoooo time



lyckan som uppstår när pappa kommer in och säger att han köpt nu äppeljuice!!! Så jävla gott ååh, så sprang upp ur sängen direkt :D har ju visseligen cola men äppeljuice är snäppet bättre nu för tiden. Somnade som en stock igår sen, hade fått några sms så min mobil har legat och vibrerat var 10;e minut hela natten men det är inget jag har märkt. måste sovit förjävla bra ;) mina sms på mobilen är slut, vilket känns lite mindre bra, får väl ta och fylla på sen när jag orkar. Lite smått ont i huvet så jag pallar verkligen inte fixa mej. Men om två timmar kommer brudarna hit & jag antar dom är lite nervösa ;) får stå ut med tatuerarljudet i några timmar. Borde kanske klä på mig, äta och sånt nu. OTROLIGT FINT VÄDER!
pusssss :love:

fiiiesta

nyss hemkommen från ännu lite festligheter men tog det lugnt idag, satt mest oh chillade. Fick nog igår ;) inte varit hemma på hela dan typ. Var ju typ hemma en timme efter stan, sen stack jag ut & grillade med lite folk sen helt plötsligt befann vi oss på nån fest .. där vi typ inte kände några ;) vid lite över tolv var alla som bodde i lessebo tvugna att sticka så nu sitter jag här! har precis ätit mackor & ska snart gå och lägga mej. Tidigt imon kommer shaggyboo & sandra hit för lite tatuerande & sedan tror jag fan det blir en lugn hemmadag. Behöver det! Nä nu ska jag sova. ha't så bra!
pussshej :love:

boom boom boom boom i want YOU in my room!

tjaaaa! hemkommen från stan och jag är helt slut, helt jävla död känns det som. Var verkligen jättenära på att somna på bussen, uscha! Vi hade det iaf trevligt, papsen&jag. Vi åkte t grand, kikade lite, käkade, åt smoothie ohja hade det allmänt mys! fick iallafall med mej en foundation, vårjacka & nagellack hem. Och nagellack kan jag säga behövdes eftersom mina naglar blivit typ orangea/bruna efter brun utan solen, skitfult ;) ahmen de var väl allt jag hade oh säga just nu. Nu ska jag vila lite! kan behövas.
pussssshej

young, wild and free

precis vart inne i duschen och fräshat t mej lite efter inatt! Vaknade första gången sju, men hade tur och somnade om igen och vaknade iaf 08.30 :) alltid så the day after! Gårdagen var skitbra! stack ut för att möta saga&sandra, sen stack vi t linda där festen var och förfestade lite. Sen vid åtta kom alla andra. Jag hade sjukt kul och har tagit jättefina bilder med min mobil, hahaha. Vinglade mej hem tillsammans med dennis, fannie&timmy runt halv två tiden och då var det direkt att dra t köket och göra sej några mackor. Skithungrig! sen gick jag och sov. Idag mår jag helt okej efter allt igår så det känns bra. Druckit massssa cola!
Nu blir det att fixa sej lite & sen dra till staden med pappa.
pusssshej :love:

-

gone. forever.

jag känner mig fri, fri från negativa vibbar som brukar kunna ge mig panik!



lets get craaaazy!

Tumblr_lw9lbzjr1g1r7ncwao1_500_large
bloggfritt de senaste dagarna, men haft haft annat för mej som att t.ex njuta av vårsolen med fina vänner! Idag har skolan varit seeeg som satan men det tar vi igen ikväll då de blir lite partey! hoppas på en skön kväll :) Ska dra t affären me pappa snart och köpa lite glass, sen blir det hem och fixa lite för ikväll.
& imorgon - staden med bästa pappan! :love:

#godnatt!


daamn you're so sexy bitch!


hej jag heter amanda och min bloggning har sugit idag! :D Men nu sitter jag här, vid datorn, och skriver ett litet inlägg. Dagen började me skola som vanligt dårå. Hade nationellt labbprov idag vilket gick .... ingenaning, men bättre än förväntat antagligen. Förväntar alltid det värsta av mej själv ;) inte så bra kanske men kan inte hjälpa det. Efter skolan var jag med shaggy vilket var ett bra tag sen nu! Vi stack först hem t mummi, fixade oss lite ohså sen stack vi ut en sväng för att fixa liiite och sen t min pappa. Hos min pappa valde hon ut text t sin tatuering pappa ska göra på henne på söndag! :D kommer bli suuupernice tror jag! sen ut & till mummi igen. När hon gått hem hoppa jag in i duschen, kollade desperata hemmafruar & nu har mamma nyss flätat mitt hår. Nu blir det lite kvällis & sen checka film med mami&syster ;* bra dag har det varit idag!:love:
pusssssshej.

nattti!

sitter hemma hos mamma nu och typ fryser ihjäl, ovanligt va? det är typ såhär att hemma hos pappa är det svinvarmt och sen kommer man hit så är det svinkallt .. skitjobbigt! blir nog troligtvis inte så mycket mera uppdatering idag eftersom är så satans trött och så ska jag nog hoppa in i duschen vilken min som helst och efter det blir det tv resten av kvällen me en kopp te! :love: men ni får ha det nice :)
godnattt!

That love made me blind, so I couldn't see all the lies you told were right in front of me.

tjaaaa sötisar! fett trött så har inte ens orkat sätta mej vid datorn, ba degat framför tv;n sen ja kom hem från skolan. Skolan var fettchill idag! Hade bara so och sen tog vi bussen t emmaboda för att vi skulle bada med gympan. Jag var inte med då utan jag och maja ska göra det efter skolan nån annan dag typ i växjö elle nått ;) Vi var där tills tolv och när vi kom hem hade vi ba lunch som smakade bajs, mentorstid&kören, så awzuuum dag! Har inte planerat att göra nått speciellt idag förutom att gå t mamma. Intressant dag, verkligen ......
Nu blir det käk!
pusss :D

how many times i gave my heart, to how many times we fell apart


forever young

Sitter här med nyplattat hår och dricker min älskade äppeljuice! :love: Kommit ut från duschen för en stund sen. Har fräschat t mej lite inför morgondagen, tagit fram kläder och så inför skolan. Är inte direkt taggad. Hade inte skadat med några dagars ledighet t menmen .. nu ska jag sluta wina och hämta en apelsin!
pussssshej&godnatt.

greys anatomy!

käkar apelsin och kollar reprisen av onsdagens avsnitt av greys anatomy eftersom en viss person ringde mej och störde mig under hela avsnittet :) & nu kom precis pappa hem med lite bananaskids & annat gottigt från macken. lifes good!
pussssshej

beslutsångest!

suttit hela morgonen nu typ och jämfört mobiler .... sån jävla beslutsångest :o Idag kom mamma med ett annat förslag på en bra mobil, en LG optimus. Det enda dåliga med den är väl att baksidan är typ bland dom fulaste jag sett :) & sen att det är 4 tums skärm, kanske är lite för stor ? visst kan man köpa till skal, har dessutom hittat några snygga .. men endå .. aya, får se vilken jag bestämmer mig för! ska iallafall bestämma mig i veckan så att vi kan beställa den så att jag får den snart. åhå! Var väl allt ja hade och säga! :)
pusssssshej


vs.




he's hotter than fire

godmorgon snyggingar! ;)
precis käkar frulle, favoritknäckisarna & äppeljuice, kunde knappt bli bättre! Vaknade första gången klockan 9, men som tur väl var somnade jag om och vaknade vid 11. Gick och la mej runt två igår, stack ut en timma elle nått vid tolv tiden och när jag kom hem satt ja ba lite vid datorn sen gick jag och sov. :) Idag är det söndag, haaate sundays! har ingen ork t någonting. Tänker gå runt i pyjamas hela dan, tänker definitivt inte fixa mej & duschen får vänta tills ikväll. Idag blir hemmasittardag! nu ska jag sätta på lite musica och hämta en apelsin! :D
pusssssshej

# nattens fråga!



he think he's superman!

sitter och kollar på i love you man på kanal 5. Faktiskt bra film, sjukt rolig :) brukar nt vara sådär för komedier men den här var helt okej. Blir väl att sitta här ett tag till innan man går och lägger sej, känns lite lamt att gå och lägga sej innan tolv på en lördag men vafan , har man inget att göra kan man lika gärna sova ;) Har mått bättre idag iallafall, förskylningen börjar släppa & har knappt inte ont i halsen alls. måste bara säg att jag är fettsugen på att tatuera mej oxå ....... gäller ba att hitta nånting jag verkligen vill göra med, så att jag inte ångrar mej, sen äre ba oh köra! :D jaja, blir väl sista inlägget för idag. Skriver imon!
godnattt sötisar!

dessa två söta pojkar gjorde min kväll! ♥


you're the one who makes me cry, all your words are full of lies

pappa kom hem ifrån affären me cola & schweizernöt vilket gjorde min dag lite bättre! :) så vad gör alla? själv kom man hem för en liten stund sen efter att ha varit ute. Fick mej en lite mindre bra syn så stack hem igen. Nu sitter jag här, dunkar musik, dricker cola & tröstäter choklad. Choklad en kvinnas bästa tröst!! :love: hehehe.... blir väl film ikväll me pappa, för ut ska jag inte iallafall. Ingen bra dag & jag pallar inte. OHNEEEJ JAG ÄR INTE EMO :D
ha en bra kväll för det ska jag! ingenting ska få förstöra den! 
pussssshej.


lets start over

hahah blev tidigt igår ;) inte konstigt att jag vaknade vid nio då. Somnade igår typ vid tio på soffan, så pappa bar in mej i rummet för var så trött så orkade inte gå. Hade tagit en alvedon mot huvudvärken och de var väl efter den som jag försvann. Är hemma själv just nu för pappa tränar, va ska man hitta på idag? har nt så stor lust att göra nått faktiskt. Satsa på att bli frisk! aya, var väl allt.
pussssssshej

freeesh!

nyss kommit ur duschen, alltid lika skönt att göra sej fresh! Kom dessvärre ut med dunkande huvudvärk och brutalt tjutande öron :o hoppas de går över. Vart ute en sväng med malin innan, alltid lika trevligt :):love:
nu blir det filmmys med pappa, pusss!

# true shit.

Tumblr_lzp2fpxce21r8e59ro1_400_large

Tumblr_lw018f6jod1qb877wo1_500_large

underbarrrrrrr!


iphone

suttit me pappa nu ett bra tag och försökt beställa hem en iphone 4s, vilket tyvärr inte gick allt för bra .. så är lite ledsen kanske. Får väl försöka senare igen. Mår inte så värst bra just nu kan jag inte påstå :) näsan rinner som ett jävla as, huvudet dunkar & förvånar mej inte alls om jag har feber oxå ... ska sluta klaga nu och gå och vila en liten stund, blir kanske bättre då.
pusspuss!

I know there's no life after you.


hallåå därr!:love: Kommit hem från skolan för en stund sen, engelskan slutade tjugo över två och då stack jag hem. Skolan rullade på som vanligt. Jag och shaggy köttade på gympan ;) haha! Vi var ensamma i den lilla styrkesalen & jag kan nästan slå vad om att jag har träningsvärk imon. Känns så jääävla gött me fredag idag! sova ut riktigt ordentligt är vad jag ska göra denna helg, känner att jag behöver det eftersom att jag typ vart sjuk hela veckan. ayaa nu ska jag inte tråka ut er med mitt tråkiiiga liiiiv ska ta lite chilli con carne (som det även var i skolan!!) sen sticka ut i solen om jag orkar. :)
Vill även säga grattis t världensbästa bror som fyller 19 idag! :love:
pusssssen!

I'm tired of fighting 'bout the same old thing.

blev en fet godispåse & hallonsoda istället, men det funkar det me ellerhur? :D blir nog läggedags dirr efter sex and the city .. mår ju somsagt inte perfa men vill endå inte missa något i skolan så bäst jag går ;) aja, nu ska jag lägga mej framför tv;n och kanske ta mej en dusch. myskväll me syster idag :)
pussssss&godnatt!

# chuck and blair.


Dag 16 – en låt som jag brukade älska men nu hatar

have ma reasons. Själva låten tycker jag är hur bra som helst, men den får mej att tänka på lite mindre bra saker som gör så att jag inte längre kan lyssna på den tyvärr!

Never thought that I'd say wish I didn't love you.

tjaaaaaa sitter här me lite jason derulo i öronen och ba chillar me världens förskyldning, kul va? Nä, har stor jävla lust och bara såga av näsan och plocka ut mina ögon .. för alltid när jag är sjuk eller förskyld så svider mina ögon sönder, kan knappt ha dom öppna. Slutade vid ett idag för klassen skulle t hovet på spinning och jag fick nt vara me för pappa för att jag var förskyld så jag tänkte att jag lika gärna kunde gå hem. Fick reda på både NO&musikprovet vi hade förra veckan och båda gick bra! :) hade verkligen inte förväntat mig det, så ja lite stolt kanske. Snart kommer mami&syster me chips så ska väl knapra det ikväll samtidigt som jag kollar sex and the city! :D:love:
pussssshej.

vååååår, älskade vååår!

precis käkat lite nudlar och nu sitter jag här mätt som en gris och lyssnar på musik. Och vädret är väl inte direkt nånting att klaga på, eller vad säger ni? :D NP idag då .. det skriftliga vart i 2 timmar, vart klar efter en halvtimma och jag tror seriöst det gick skit. Sen förberedde vi en labb som vi fick en halvtimma på oss och det gick förmodligen lite bättre. Dagen annars vart rätt chill, vi kollade på film på matten & gick ut på NO;n. Efter skolan stack jag och malin t UM en sväng och sen stack ja hem. Nu vid fem ska jag kolla greys anatomy och efter det sover jag säkert som vanligt :) ha en nice dag!
pusssssen.

Dag 14 – en låt som ingen tror jag skulle älska

eh ja ... tror inte folk direkt tror att jag tycker om den här låten eftersom den är inte alls i det stuket som jag annars brukar lyssna på. Men denna låten älskar jag verkligen t max och den är en av mina favoriter! undra hur många gånger jag egentligen suttit och lipat t denhär? :o har ni aldrig hört den så tycker jag ni ska ge den en chans, för när man väl börjat lyssna på den så inser man hur jävla grym den är!! iallafall jag då, hehe ..

du kommer klara detta!
jag älskar dig allra käraste syster :love:

It's hard to believe that a girl with sight could be so blind.

sitter hos papi nu och har precis kommit ifrån affären. Vaknade klockan sex idag och kunde inte somna om, mådde fettdåligt. Men jag steg upp, gjorde en kopp te & tog 2 ipren, så jag mådde bättre och kunde fixa mig och dra t skolan. Skolan var väl som vanligt, förutom att vi skippade engelskan sista lektionen för att repa me kören inför vårkonserten och det var ju ganska chill kan man säga :) Efter skolan stack ja t mami för att hämta mina grejer och sedan dra t papi. Kollade tv ungefär hela dan. Nu blir de väl att tagga inför NP imon i biologi, kommer säkert gå såååå bra!! :D ingen sovmorgon imon heller pga den jävla skiten, aya .. ska sluta klaga eftersom vi missar ju ialf gympan (A) nått posetivt ialf! Nu ska jag lägga mej i soffan och glutta på madagaskar med mami&syster. & sen dusch. 
pussssssshej!

såhär snygg är jag idag!

(INTE jag som skrivit!)
kanske lite typiskt att gå och bli sjuk när det är så jävla fint väder ute, hmm ... vaknade med förjävlig halsont, kunde knappt svälja elle nånting, huvudvärk & förskyldning. Nästan legat framför tv;n hela dagen, vart ute i affären en liten sväng me vart tvungen att köpa en twister som för en liten stund lindrade min hals så fint :) levt på te & nudlar hela dagen med, och sen blir de väl att trycka i sej lite mera ipren för får verkligen nt vara sjuk. Nationella i NO på onsdag och vill helst inte missa det. Har även lite engelskaglosor liggandes nånstans som jag måste öva på, skit oxå .. aja, ska göra lite te nu & lägga mej i soffan och hoppas på att bli frisk!!!!!
pusssssshej!

natti :)

nyss käkat lite kvällis, te&macka. Nu blir de att ta kvällsciggen, tvätta bort makeupet, borsta tänderna och lägga sej framför tv;n tills man somnar :)
godnatt snyggingar!! :love:

i want some icecreaam!

blev verkligen jättejättesugen på glass .... men det är alldeles för kallt ute för att dra sej t affären så blir väl inget me det ikväll :( tror jag hoppar in i duschen ett bra tag så jag blir lite varmare & sen lägger jag mej framför tv;n och checkar läget. ha en nice kväll! :)
pussssen!

Tumblr_lmgkxkcxqc1qaks4oo1_500_large_large
Tumblr_m0daa9gxto1qkosodo1_500_large

seeeyou!


Dag 12 – en låt av en artist jag hatar

om det är någon jag hatar så är det verkligen Danny! :) han suger, han sjunger inte ens bra för fem öre & hade han vunnit över loreen igår på melodifestivalen hade jag fan undrat hur sverige egentligen röstar. USCH. sen till alla er som tycker han är såååå himla ååh jättesnygg, finns inget snyggt på han asså ;)

tidsfördriv om något.

SENASTE:

1. Dryck: smirnoff ice, mums!

2. Telefonsamtalet: mami

3. SMS: maja

4. Sång du lyssnade på: K'NAAN - people like me

HAR DU NÅGONSIN:

6. Dejtat någon två gånger: yes

7. Har någon varit otrogen mot dig: yes

8. Varit kär: once

9. Förlorat någon speciell person: tyvärr

10. Varit deprimerad: kan väl säga så

11. Varit så trött att du somnat sittandes: ja, haha utanför mc

DINA TRE FAVORITFÄRGER:

12. svart

13. rosa

14. vit

I ÅR HAR DU:

15. Lärt känna en ny vän: ja :)

16. Fått ditt hjärta krossat: haha ja

17. Skrattat så att du har börjat gråta: yes

18. Träffat någon som förändrat ditt liv: inte än

19. Insett vilka som är dina äkta vänner: kan man väl säga

20. Fått reda på att någon har pratat om dig: yes

21. Kysst en kompis: jaa

BLANDAT:

22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: haha fan vetja

23. Hur många barn vill du ha i framtiden: 2

24. Har du några husdjur?: en äcklig katt

25. Vill du ändra ditt namn: eh ja

26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: gick i skolan, kul va?

27. Vilken tid vaknade du idag: 11.00

28. Vad gjorde du igår runt midnatt: kollade tttv

29. Någonting som du längtar till: sommarrrrr!

31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: vet nt, finns väl lite grejor

32. Vad lyssnar du på just nu: Lil wayne ft drake - with you

33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: tror nt de

34. Vad gör dig irriterad just nu: lite ppl

OM DIG:

36. Vad är ditt namn: Amanda

37. Singel/upptagen: singel

38. Stjärntecken: fish

39. Kille eller tjej: tjej

40. Grundskola: hackebacke & bikupan

41. Gymnasie: vet nt än

42. Högskola: -

43. Hårfärg: svart

44. Långt eller kort: långt

45. Längd: typ 165 elle nått sånt

46. Vad gillar du gällande dig själv: mitt hår ibland

47. Piercings: 5 i öronen, naveln, läppen

48. Tattoos: en i svanken

49. Höger eller vänster: vänster

DIN FÖRSTA:

51. Operation: -

52. Piercing: öronen

53. Tatueringen: svanken

54. Bästa vän: johanna, robin ;)

55. Sporten du spelade: friidrott

56. Husdjur: katt

57. Vaccination du minns: ingen aning

58. Konsert: riktiga konsert var väl chris brown:love:

60. Alkohol du drack: öl

JUST NU:

61. Äter du: naada

62. Dricker du: naada

63. Är du på väg att: dra ut

64. Lyssnar du på: lil wayne

65. Väntar du på: att en mupp ska komma hit

DIN FRAMTID:

66. Vill du ha barn: ja

67. Vill du gifta dig: yes! eller jag ville ,

68. Karriär i åtanke: haha ingen aning

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

69. Läppar eller ögon: ögon

70. Kramar eller pussar: pussarrr

71. Kortare eller längre: längre!!

72. Yngre eller äldre: äldre :)

73. Romantisk eller spontan: romantisk

74. Snygg mage eller snygga armar: båda är sexigttt, men magen (A)

75. Tatueringar eller piercingar: båda, raawrrr!

76. Känslig eller inte: lite lagom känslig

77. Ragg eller förhållande: förhållande

78. Bråkstake eller tveksam: vennne

HAR DU NÅGONSIN:

79. Kysst en främling: nejj

80. Gjort något sjukt spontant: mjo

81. Tappat glasögon eller linser: ja

82. Haft sex: yess

83. Krossat någons hjärta: yes

84. Har någon krossat ditt hjärta: ja!

85. Har du blivit arresterad: ney

86. Dissat någon: ja

87. Gråtit när någon dött: ja?

88. Gillat din killkompis (mer än som vän): nej

TROR DU PÅ:

89. Dig själv: ja

90. Mirakel: ja

91. Kärlek vid första ögonkastet: ja

92. Himlen: ne

93. Tomten: ne

94. Att kyssas på första dejten: ja

95. Änglar: ne

SVARA ÄRLIGT:

96. Varit otrogen: redan frågat, men ja!

97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: nej, är inte som vissa andra!

98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: självklart!

99. Vad kan du verkligen inte leva utan: vänner, familj, dator, mobil, MAT!

100. Har du svarat ärligt på dom här 100 frågorna: om ja har!

 

 

 


goodmorning sunshines!

inte haft tid elle ork att uppdatera i helgen, har helt enkelt haft annat för mej. Idag är det söndag, en fin sådan! solen lyser och är verkligen underbart! :D och inte nog med det så är det studiedag imon med, så vi är lediga en dag extra. Hur skönt är inte det? Inte så värst längesen ja vakna, tog en kopp te på dirren och nu ska jag ut och smoka! skriver kanske sen, beror på vad jag hittar på.
pussssshej! :love:

365 dagar sen, jag saknar dig!


ett år sen du försvann,
det går inte en dag utan att du finns i tankarna.

Dag 11 – en låt av min favoritartist

lil wayne är helt klart en av mina favoriter! ma booooo :love:

even when my world's falling down, I still wear a smile

i'm hooome and hungry like a beast! köpte b.u.s nu ialf & fick även med mej en kexchoklad hem, nomnom! Sitter och lyssnar på chris, längesen! hade nästan glömt bort hur grym han är :) Får väl börja me matten igen då utan att få cperyck och sen har vi engelskaglosor tills imon me, kill me :( Hoppas även att maten är klar snart ......... jaja,
pussss :D:love:
inte chris, men låten är underbar!

fuck math!

hej sötisar!
somnade en stund innan efter att ha suttit och försökt mej på den där jävla hormatten! Blev så arg, började bråka me mamma och gick och la mej istället. Vaknade av ett sms, gick ut och träffade shaggy en snabbis & nu väntar jag bara på att pappa ska komma så att jag kan dra t apoteket+affären. Skitseg är jag och fryser som ett as. Var väl allt för nu,
ha't så bra! :love:
843ab46828f511e1a87612313804ec91_7_large
428703_2981478454277_1181415174_2385703_758134880_n_large

all i can say is the worst is over now

sitter hemma. Känner mej helt hjärndöd efter allt! :o Först NO prov, sen musikprov och hade jag stannat kvar i skolan hade vi även haft muntligt svensk nationellt prov. orkade inte mer asså. Musiken gick verkligen skit tror jag och NO;n gick väl okej. Så var det soppa i skolan & så snöar de, fml. denna dag kunde alltså varit bättre :) men ändå sämre så ska inte klaga. Nu ska jag lägga mej framför tv;n, kommer antagligen somna & sen tvingar ja mamma att följa me mej t apoteket där jag ska köpa b.u.s eftersom min är slut.
Ha en skön dag! :):love:

godnatt babes

dubbelavsnitt var det visst, kunde inte blivit bättre! :D har även hunnit plugga lite till under pauserna, får jävla hoppas att det sitter nu. Fast kommer väl bli hjärndöd under proven som alltid. heh. Ska nog gå och lägga mej snart, är skittrött & så fryser ja asset av mej.
Vi hörs la imon! :love:

greys anatomy <3

reklam på grey's anatomy nu! woohooo längtat efter det som fan och de är ju värsta spännande, heheh... Tvingade även mamsen att baka chokladbollar som belöning för att ja vart så duktig med pluggandet idag. Suttit och spelat wii i några timmar, supermario askuuuul! näää skriver mera snart, sen för de börjar nu! pusssshej!
060926163321_27_large

Dag 10 – en låt som får mig att somna

störtskön! helt enkelt älskar den :) :love:
sen finns det så många bra minnen med låten med, gör den bara ännu bättre.

the best

uschfyfan! suttit och pluggat nu ett tag. Känns mke bättre än igår iallafall men får väl plugga lite t ikväll så att det verkligen sitter. Skolan rullade på som vanligt. Volleyboll på gympan & de sög kuken men vart me ialf för ska kämpa för betyg i skiten nu ;) Efter skolan drog jag hem t mamma, vi drog t affären och handlade. Fick med mej kexchoklad hem, nomnomnom ! Efter affären startade ja pluggandet. Nu förtjänar jag mat, mat, maaat en massa mat! & jag tror det är done snart :D 
pussssshej.






desperata hemmafruar!

suttit och pluggat nu i några timmar och känns ändå inte som om ett piss fastnat. Har även hunnit vara i affären och välja vad jag ville ha och äta osv. Blev tacos & sen frukstcoctail med grädde, istället för tårta. Vart mer sugen på fruktcoctail. Blir att käka de sen framför tv;n när man inviger nya, men även sista säsongen av desperata hemmafruar. Längtat som in i helvete, och imon blire nya säsongen av grey´s då med :) Ska snart hoppa in i duschen och fräsha t mej lite och sen be mamma göra inbakade flätor på mej, funderar på curly hair 2morrow. Men ja, de var väl allt för nu. hadde nice! :*
pusssssshej.

Shadow_image_107442_large
MILFAAAR :love::love::love:

Dag 9 – en låt som jag kan hela texten till

min älskling! så jävla snygg & låten är grym :love:

16 år, fuck yea!

ingen nytagen bild. har nt ens färgat håret här ..
tjaaaaaaa! skitseg och vill sova, men kom precis på att jag måste plugga ihjäl mej idag, mooah kill me! :( 6 mars idag då, vilket betyder att för 16 år sen föddes jag :) känns guttt att äntligen fylla ett år äldre. 2 år kvar tills man är 18 dårå, hehe ;) nämen sen ja kom hem från skolan har jag suttit och svarat på alla gratulationer på fb, tog sin lilla tid, men tack så mke allihop! nu ska jag göra lite te och lägga mej framför tv;n och slappa.
pussssshej.

slyna number 1

din jävla äckliga slyna!
hoppas bara du förstår hur jävla naasty du är.
du tror du är snyggast och mycket bättre än
alla andra.
Håller på med alla andras killar när du har
din egen, ba så man vill spy på dej ;)
Du är en sån man ba vill slå, banka in vett i skallen på
& få dej att förstå att du inte är allt här i världen.
allting handlar inte om dig.
kan ba säga de att din bf deserve much better than yooou bitch !
dröm att jag snackar med dej mer.
uschfyyyyyfan, SKABB påreeeyy gumman ;)!

Tumblr_lyr0ykf6ux1qdn8mro1_500_large

# weezy n wiz


Ska försöka sluta sura nu och typ gå och lägga mej elle nått .. blev ba så jävla sur innan när jag skulle öva på NO;n och märkte att ingenting fastande och vi har fifan prov på torsdag och jag kommer inte kunna nånting och fick typ halvt panik och sen upptäckte man att grejer från ens väska va borta och då blev allt ba åååååh fml liksom. haaate em.Men nu har jag suttit här och lyssnat på musik ett tag, så har lugnat ner mej lite. Men är svin trött , så ska sova.
Ma' superrr sweet 16 2morrow bitches ;)!
awesome.

Dag 8 – en låt jag kan dansa till

come on shaaaake that body baby!

nasty hoe!

tjaaa! fettttsuuuuuuuur på allt och alla. Hatar jävla kukskolan ska fan hoppa av och hatar some nasty hooooes! nu ska jag fan äta. tjarrrå!

SO

sitter här i skolan jämte shaggy och har SO! jättekul. Vet inte ens vad vi ska göra och ingen lärare har vi heller och det är ju bra :D efter denna lektion har vi spanska & sen håltimma. På håltimman ska jag ialf dra t affären och köpa en dricka för är så himla tröstig så jag typ dör :( jobbigt värre! nä nu får jag ta tag i skolan lite.
skriver efter skolan, pusssshej! :love:

skola!

fyfaaaan va trött jag är! vill ba gå tillbaka t min säng och lägga mej där och aldrig vakna :( usch. varför finns skolan ..... ? ska väl ta nått att äta lite snabbt innan moa kommer och sen bege mej t helvetet. Aslång håltimma idag me, wää. aja, ha en bra dag!
hörs la sen. :love:

godnatt!

jag känner mej fri,
fri från negativa vibbar som brukar kunna ge mig panik.

fresh!

precis kommit ur duschen och känner mej så jävla fresh! schampoo, balsam, hårinpackning, nyrakad, b.u.s & bodylotioooooooooon. finns inget härligare än att duscha ibland asså :) la mej i sängen innan för jag tänkte jag skulle plugga lite t musikprovet vi har på torsdag, blev de mke t plugg tror ni ? nae. somnade nästan, så fick hoppa in i duschen för att piggna t lite och det har jag fan gjort. Nu känns min mage typ helt tom så ska rosta lite mackor & dricka massa mjölk!! :D
pussshej.

så jävla klockren!



Dag 7 – en låt som påminner mig om ett speciellt tillfälle

älskar musiken. Kan sitta och lyssna och gråta till denna låten i flera timmar.  
ohja, den påminner mej om ett väldigt speciellt tillfälle ..
filmen är oxå sjuktbra, om ni inte sett den, så se den!!

krossade drömmar.

jättesöt bild ja hitta! :D
Nu drar jag ut i solen med shaggy en stund :) 
hörs la sen!

Follow Hp Lyrikz for more!

Follow Hp Lyrikz for more!

pussss :)

härlig lördag!

blev ingen bloggning igår för att jag inte hann. Blev en spontan tripp till växjö. Vi tog bussen 19.45 här ifrån lessebo. Ganska härlig kväll/natt faktiskt. Vi gick lite i stan, käkade på donken, stack t gården, stack t nån fest & sen åkte vi bussen hem t ajub och sov där. Nu när jag vaknade på morgonen ville jag ba hem så jag tog bussen 11.15 & nu sitter jag här trött som ett svin och käkar lite mat. Var väl allt jag hade oh säga för nu :) skriver sen.
pusssss!

I'm the baddest baby in the atmosphere

tjaaaaa! nyss vaknat och är värsta glad för att solen skiner ute idag med :D Blev ingen film elle nått igår, både jag och syster var så jävla trötta så vi gick och la oss elva (A) yes, you heard me! elva på en fredag. Just nu sitter jag och lyssnar på K'NAAN och han är grym!!!!! på bra humör idag :) ska duscha, fixa mej & sen sticka ut en sväng.
pussssshej.


älskar låten! :love:

delicía

tjatja! precis kommit hem. varit hos mamsen en stund & snart blire kolla film elle nått me syster min. Träffade moa en stund innan med :) vi var ute först en stund och sen stack vi hem t mej och ba snackade en massa om allt typ. alltid lika trevligt, loveu:love: nu ska ja ta mej ett glas hallonsoda & ba lägga mej oh chilla.
pusssshej.

dag 5 - en låt som påminner mig om någon

:love:

bättre ökänd än okänd.

nyss hemkommen från skolan då. Dagen gick väl bra. Bestämde vår klasströja nu och den suger rent ut sagt kuken ;) vennne om jag pallar lägga ut 300 spänn på en tröja som jag ändå tycker är urful, menmen. Nu är det fredag och har ingen aning om vad jag ska hitta på .. ska iallafall byta om nu och sen lägga mej framför tv;n. kommer säkert somna! pussss :)
så kommer den se ut ungefär, jättefiiiiin! eller inte ;)

yeah.

åååh mår jättebra idag osvosvosv.
så nu ska jag t skolan :D typ ....... en timme senare.
pusss.

dag 4 - en låt som gör mig ledsen

have my reasons. Men tycker båda låtarna är riktigt bra så lyssnar på dom iallafall!

pooorrrrigt

syster sminkade mej lite ;) 
haha, själv tycker jag inte att jag passar i ögonskugga oh sånt klet, menmen.

det kommer dagar då du sjunker ner.

hallådär! Sitter och lyssnar på bästa medina:love:! Vaknade upp idag och ville verkligen nt gå, har haft en såndär dålig dag ni vet, då allting bara är fel och man vill inget annat än att bara gå och lägga sig igen. Fick ett litet ryck när jag egentligen skulle ha spanska då jag verkligen nt pallade mer och gick t konsum och satte mej där på trappan och bara glodde hela spanskalektionen. kändes skönt faktiskt! Annars har väl dagen varit som vanligt. Känner mig lite säkrare på gitarrspelet på musiken nu med. Spelar apologize och det är uppspel om några veckor. Stack hem efter skolan och nu sitter jag bara här. När jag öppnade kylskåpet innan blev jag ganska glad, för pappa hade köpt en stor hallonsoda! :D min dag räddad! nä va väl allt för nu.
pussssshej.


im tired as fuck

godmorgon sötisar! :)
jättetrött, ville verkligen inte stiga upp idag när klockan ringde ... vilket jag inte gjorde, sov t sju. menmen. Hann ialf så jag kan ju börja stiga upp då istället för 06:20 liksom, ganska smart! Funderar på att sticka t affären innan skolan börjar, jätttetörstig som vanligt :( verkligen skitjobbigt att vara törstig 24/7 vilket jag är nuförtiden. jaja, ett tråkigt morgoninlägg nudå .. skriver efter skolan.
pusssshej.

RSS 2.0